Η αφέντρα τραπεζικός

Η αφέντρα τραπεζικός

Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου έτυχε την παρασκευή και με έκανε πολύ ευτυχισμένο, τέτοια τύχη δεν την περίμενα.

Είχα πάει την παρασκευή στην τράπεζα για να τελειώσω κάτι εκκρεμότητες ενός στεγαστικού δανείου. Με έστειλαν σε ένα γραφείο για υπογραφές που ήταν η υπεύθυνη. Ανοίγω την πόρτα βλέπω μια γυναίκα γύρω στα σαράντα πολύ όμορφη με ένα υπεροπτικό ύφος αλλά πολύ όμορφη. Μου είπε να καθίσω για να βάλουμε τις υπογραφές. Φορούσε ένα τζιν στενό παντελόνι μια ωραία πουκαμίσα και στα πόδια της φορούσε ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες χωρίς καλσόν.

Μόλις είδα αυτό τα μάτια μου δεν μπορούσαν να φύγουν από εκεί. Άρχισε να τα κουνά επιδεικτικά προφανώς με πήρε χαμπάρι. Εγώ ένιωθα τρομερή αμηχανία εκείνη την στιγμή. Τότε εκείνη ρίχνει τον στυλό της κάτω και με κοιτάζει αμέσως εγώ από ευγένεια έσκυψα να τον πιάσω. Έσκυψα αρκετά και ήρθα κατάφατσα με τα πανέμορφα πόδια της και ακούω την φωνή της να μου λέει γλυφτα τι κοιτάς αυτό δεν ήθελες τόση ωραία?

Έμεινα εκεί σκυμμένος και ακίνητος σαν να ήταν ψέματα η σκηνή. Μου λέει ξανά τια θα γίνει ρε θα τα γλύψεις η θα με κάνεις να θυμώσω? Αμέσως πιάνω το πόδι της στα χέρια μου και αρχίζω να της φιλώ το πόδι. Ρε σου είπα να φιλήσεις το πόδια μου μου λέει? Να γλύψεις τις γόβες σου είπα? Αμέσως αρχίζω και γλύφω την γόβα καλά καλά και μου λέει μπράβο δουλάκι μου έτσι θέλω να έχω έναν να περιποιείται τα πόδια μου.

Μου λέει μετά φτάνει εδω μην μπει κανείς φύγε και έλα το βράδυ στο σπίτι μου και μου δίνει ένα χαρτάκι με την διεύθυνση της. Έφυγα όλο χαρά και ανυπομονούσα να έρθει το βράδυ.

Το βράδυ πάω στην διεύθυνση που μου έδωσε χτυπώ και ανοίγει εκείνη. Καλησπέρα λέω και εκείνη τίποτα μόνο μου έκανε νεύμα να περάσω. Φορούσε ένα κόκκινο στενό φόρεμα και ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες πάλι χωρίς καλσόν. Μου λέει πήγαινε στην γωνία του σαλονιού να γδυθείς και σε ένα λεπτό να είσαι στην κρεβατοκάμαρα και φεύγει. Πάω και εγώ γρήγορα στην γωνία γδύνομαι σφαίρα και πάω στην κρεβατοκάμαρα. Μόλις μπαίνω βλέπω ένα αρκετά μεγάλο δωμάτι... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η αφέντρα τραπεζικός"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
213 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Στο δοκιμαστήριο

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?