Η μίνα και οι 50 παρτεναίρ

Η μίνα και οι 50 παρτεναίρ

Μου έρχονται από πολλούς e-mail που μου ζητούν να συνεννοηθώ με το Γιώργο μου & να παρευρεθούν σε κάποιο απ τα σκηνικά που κατά καιρούς οργανώνουμε σπίτι. Καταλαβαίνετε πως είναι τόσοι πολλοί αυτοί που έχουν επικοινωνήσει μαζί μου, ώστε δεν είναι εκ των πραγμάτων δυνατόν να ικανοποιηθούν όλοι, όσο & αν θα το ήθελα.

Στην ουσία μια φορά μόνο βρεθήκαμε με "φίλους" απ το χώρο του δικτύου, όταν μετά τη δημοσίευση της πρώτης "περιπέτειάς" μου, βρήκα στο mail μου πάρα πολλά μηνύματα & απ αυτά ξεχωρίσαμε γύρω στα 50 που θα θέλαμε να βρεθούμε μαζί τους. Πολλοί απ αυτούς ήταν του κύκλου μας που ήξεραν ή είχαν ενδείξεις για τις προτιμήσεις του Γιώργου μου & αφού διάβασαν την καταχώρησή μας, κατάλαβαν πως πρόκειται για μας & θέλησαν να με γευτούν. Διαπιστώσαμε με τον άντρα μου πως στο σπίτι θα ήταν αδύνατο να τους μαζέψουμε όλους, οπότε ο Γιώργος μου κανόνισε μια βραδιά Σαββάτου μ έναν φιλαράκο του που έχει ένα μικρό μπαράκι & στείλαμε απάντηση σ όσους είχαν επικοινωνήσει μαζί μας & ήταν αναλυτικοί στα μηνύματά τους σχετικά με τις προθέσεις τους. Το λέω αυτό γιατί πολλοί έχουν επικοινωνήσει & απλά μου λένε πως θέλουν να με γαμήσουν, όμως εμείς "ψάχνουμε" για κάτι το ξεχωριστό, για κάτι που ανεβάζει τη λίμπιντο σε ύψη.

Το περιβάλλον ήταν σκοτεινό στο μαγαζί. Μόνο τα τραπέζια των πελατών φωτιζόταν. Το show άρχισε γύρω στα μεσάνυχτα. όταν χαμήλωσαν τα φώτα στα τραπέζια & φωτίστηκε η πίστα του μπαρ. Εκεί πάνω, στη μέση ακριβώς, ήμουν εγώ ολόγυμνη, δεμένη με δερμάτινες λωρίδες απ τους καρπούς, με τα μπράτσα μου τεντωμένα λοξά στα πλάγια & αντίστοιχα τα πόδια ανοιχτά σε διάσταση & δεμένα με σχοινί στις κολώνες που οι κοπέλες του μαγαζιού χορεύουν κάθε βράδυ. Είχαμε σκεφθεί πως το καλύτερο ήταν ν άρχιζε η βραδιά με μια "σκληρή" φάση.

Ήθελα να μουδιάσει το κορμί μου & η ύπαρξή μου από πόνο, ώστε όταν θα ερχόταν η ώρα του ξεσκίσματός μου από όλους όσους με κοιτούσαν πεινασμένοι για γυναικεία σάρκα, να ήμουν στα χέρια τους μια άψυχη κούκλα. Το σκληρό μαστίγωμα θα βοηθούσε επίσ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η μίνα και οι 50 παρτεναίρ"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


5min
369 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ξεπετώντας την άμαθη 20αρα

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



Mød forfatter?