Το σκλαβοπάζαρο

Το σκλαβοπάζαρο

Ήταν η πρώτη φορά μετά την επαναφορά του θεσμού της δουλείας, που θα ζούσα την εμπειρία να βρεθώ σε ένα σκλαβοπάζαρο. Οι πόρτες είχαν ανοίξει από τις 8. 00 και ήδη εκατοντάδες άντρες και γυναίκες, είχαν έλθει είτε σαν θεατές για να παρακολουθήσουν την όλη διαδικασία και τον πλειστηριασμό, είτε για να συμμετέχουν σαν αγοραστές.

Οι δουλέμποροι είχαν στήσει τις εξέδρες τους από το προηγούμενο βράδυ όπου ο καθένας θα εξέθετε το ανθρώπινο εμπόρευμα του, ενώ υπήρχε και μια μεγάλη κεντρική εξέδρα όπου θα γινόταν ο πλειστηριασμός των δούλων. Οι αρσενικοί αλλά και οι θηλυκές δούλες, ήταν κλεισμένοι σε κλουβιά σαν ζώα πίσω από τις εξέδρες και περίμεναν να οδηγηθούν πάνω στην εξέδρα όπου ο δουλέμπορος θα τους εξέθετε για ώρες στην δημόσια περιέργεια, μέχρι την στιγμή της πώλησης τους.

Μέσα στα κλουβιά υπήρχαν γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, οι περισσότεροι ολόγυμνοι και αλυσοδεμένοι, που περίμεναν καρτερικά να τους βγουν για πούλημα. Έβλεπες νεαρά αγόρια, μεσήλικους άντρες, κοπέλες κάθε σωματικής διάπλασης, αδύνατες, ψηλές, ευτραφείς, κοντές, κυρίες γύρω στα 40 που περίμεναν κι εκείνες ολόγυμνες, ηλικιωμένες γυναίκες άνω των 55 που παρά την ηλικία τους φορούσαν αλυσίδες και περιλαίμια, και με εμφανή σημάδια μαστίγιου στους γυμνούς γλουτούς τους, έτοιμες να υποβληθούν σε κάθε είδους εξευτελισμό, προκειμένου να βρεθεί κάποιος κύριος η κυρία για να τις αγοράσει.

Στις 9. 00 άνοιξαν τα κλουβιά, και κάτω από τα χτυπήματα του μαστίγιου των εποπτών και των δουλεμπόρων, οι σκλάβοι και οι σκλάβες ανέβηκαν στις εξέδρες και εκτέθηκαν στην δημόσια περιέργεια. Σίγουρα τι απίστευτος εξευτελισμός να στέκεσαι ολόγυμνος η ολόγυμνη πάνω σε μια εξέδρα, φορώντας αλυσίδες σε χέρια και πόδια, και πιθανόν και περιλαίμιο σαν να είσαι ζώο, και από κάτω δεκάδες άνθρωποι να παρατηρούν εξονυχιστικά το γυμνό κορμί σου, και να ακούς αισχρά σχόλια για τα απόκρυφα σου. Όλοι οι δούλοι και οι δούλες είχαν αποτριχωθεί εντελώς πριν βγουν για πούλημα, ενώ στους άντρες είχαν ξυρίσει εντελώς το πέος ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Το σκλαβοπάζαρο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
238 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ο αχόρταγος 25άρης

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?