Μαθήματα υποταγής απο την εύσωμη

Μαθήματα υποταγής απο την εύσωμη

Τώρα είμαι 32 ετών 1.86 ύψος και μάλλον αρκετά εύσωμος (115 κιλά ζωή να χουνε). Σε αντίθεση με τους περισσότερους που γράφουν δεν έχω τεράστια προσόντα ούτε και είμαι κάποιο sex animal. Ένα φυσιολογικό πούτσο 15εκ. τον οποίο τον δουλεύω καλά ή τουλάχιστον έτσι με κάνουν οι γυναίκες να πιστεύω.

Στην ιστορία μας τώρα. Από την διάρκεια του λυκείου είχα φιλική σχέση με μια πανέμορφη κοπέλα την Κατερίνα. Η Κατερίνα ήταν μια ξανθιά πανύψηλη κοπέλα (ύψος 1,76) με καστανά μάτια και το τελειότερο στήθος που έχω δει σε γυναίκα. Κατά τη διάρκεια του λυκείου ήμασταν απλά φίλοι αλλά μετά στο Πανεπιστήμιο ήρθαμε πιο κοντά και η σχέση μας έγινε πλέον σεξουαλική. Η Κατερίνα είναι μια κοπέλα που μπορεί να επιβάλλεται στους άντρες. Γνώριζα πως είχε και άλλους εραστές και στο κάτω κάτω της γραφής δικαίωμά της ήταν. Δεν είχαμε κλείσει και κανένα συμβόλαιο.

Θα σας περιγράψω μια συνάντηση μου μαζί της για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ όταν λέω επιβάλλεται. Είχαμε κανονίσει να βρεθούμε για να βγούμε έξω καθώς εκτός από εραστές ήμασταν και φιλαράκια. Πηγαίνω στην καμάρα, κλασικό σημείο συνάντησης στην Θεσσαλονίκη, και την βλέπω και παθαίνω πλάκα. Φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι με ασορτί μπότες και από πάνω κάτι σαν δερμάτινο μπικίνι που άφηνε έξω σχεδόν όλο το στήθος της. Γυρίζω λίγο το βλέμμα μου αριστερά δεξιά και βλέπω πάνω από 10 άτομα να την χαλβαδιάζουν. Η ψυχολογία μου ανέβηκε αμέσως στα ύψη. Όταν πήγα και την φίλησα τρυφερά στα χείλη αγκαλιάζοντάς την έβλεπα όλα τα βλέμματα που με κοιτούσαν εκείνη την στιγμή με ζήλια. Η Κατερίνα όμως δεν είχε διάθεση για τρυφερότητες.

- Σου έχω πει πως δεν γουστάρω να με κοιτάς στα βυζιά σαν λιγούρι. Λιγούρι είσαι ρε;

- Όχι μωρό μου απλά είσαι απίστευτα όμορφη σήμερα και δεν μπορώ να πάρω το βλέμμα μου από επάνω σου, είπα πιστεύοντας πως με αυτές τις κολακείες θα ξεμπέρδευα.

- Άστα αυτά για κανένα ξενέρωτο πιπινάκι καυλιάρη μου. Πάμε γρήγορα σπίτι για να εισπράξεις την τιμωρία σου.

Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Μαθήματα υποταγής απο την εύσωμη"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
183 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η ξεκωλιάρα γυναίκα του

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?