Η χοντρούλα επαρχιώτισσα

Η χοντρούλα επαρχιώτισσα

Πριν 4-5 χρόνια ζούσα σε μια μικρή πόλη της Β. Ελλάδας. Δούλευα πολλές ώρες και μοναδική ευχαρίστηση που είχα ήταν κάποιες ψιλοπαρέες και τα ποτά σ ένα πολύ φιλικό μπαρ.

Όντας λοιπόν κάθε βράδυ εκεί είχα γνωρίσει πολύ κόσμο αλλά φυσικά δεν μπορούσε να προκύψει καμιά μακροχρόνια σχέση παρά μόνο διασκέδαση. Ήμουν και αδέσμευτος τότε 27-28 χρονών και πολυταξιδεμένος οπότε στις καινούριες παρέες κολλούσα εύκολα.

Μέσα στο χειμώνα άρχισαν να έρχονται παρέα 2 κοπελίτσες που φαίνονταν μικρές κι ήταν συνέχεια ντουέτο ή αν κολλούσε κανένας σαχλαμάρας δίπλα τους.

Το χαρακτηριστικό τους ήταν τα πελώρια στήθη τους ενώ και οι δυο ήταν γεματούλες. Ένα σύνολο εκρηκτικό για τα γούστα μου! Η μικρότερη (ας την πω Χριστίνα) είχε τεράστια βυζιά ενώ η άλλη (ας την πω Ελένη) είχε κι αυτή μεγάλα βυζιά αλλά ήταν πιο γυναίκα, πιο ώριμη και πιο χοντρή!

Στο καμάκι ποτέ δεν ήμουν καλός κυρίως γιατί βαριέμαι αλλά κι επειδή πιστεύω πως αν είναι κάτι να βγει θα βγει...

Σε κάποια φάση στριμωγμένοι δίπλα στο μπαρ είχαμε μερικές πρώτες κουβέντες χαριτολογώντας με την Ελένη. σιγά σιγά γνωριστήκαμε και συναντιόμασταν πλέον καθημερινά. Η Χ. όμως που είχα μια τεράστια αγωνία να πιάσω τα βυζιά της δε συμμετείχε πολύ στις φλυαρίες μας. Έτσι άρχισε να φεύγει νωρίτερα κι έμενα περισσότερο με την Ε.

Ένα βράδυ της πρότεινα χειμερινή βόλτα σε κοντινή θάλασσα. Σε μισή ώρα φτάσαμε σε γειτονική παραλία. Χειμώνας , κατεβήκαμε στις 3 η ώρα στην παραλία πιωμένοι, κάναμε βόλτα και γυρίσαμε παγωμένοι στο αυτοκίνητο. Πριν φύγουμε της ζήτησα να μου τρίψει λίγο το λαιμό πίσω που με πονούσε. Το κανε και γυρνώντας της δίνω ένα φιλί στο στόμα. Γλυκάθηκε αλλά μόλις έπιασα το πελώριο βυζί της με φρέναρε. Μικρούλα σκέφτηκα και φοβάται... γάμα το....Πάντως τόσο μεγάλο βυζί πρώτη φορά έπιασε το χέρι μου...

Την επομένη όμως είχαμε πάλι επίσκεψη στην παραλία. αυτήν τη φορά δεν αντιστάθηκε καθόλου. Όταν έπιασα τη χοντρή κοιλιά της τρελάθηκα! Ανέβηκα και χούφτωσα δυο πελώρια βυζιά πάνω από το σουτιέν της κι αισθανόμουν... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η χοντρούλα επαρχιώτισσα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
29/4 2024

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


2min
285 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η Τζινα και εγω

689  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



Mød forfatter?