Η ρωσίδα με τα περιποιημένα πόδια

Η ρωσίδα με τα περιποιημένα πόδια

Από την Ρωσία με αγάπη

Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα γνωρίσει μια κοπέλα από Ρωσία η οποία είχε έρθει στο νησί για να συνδυάσει διακοπές με δουλεία με σκοπό να μείνει για έξι μήνες.

Το όνομα της ήταν Τάνια και ήταν 20 ετών έμενε στο κάτω διαμέρισμα και δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι να γνωριστούμε. Δούλευε σε διάφορα ξενοδοχεία κάνοντας μανικιούρ και πεντικιούρ σε τουρίστριες με αποτέλεσμα να διατηρεί και η ίδια δυο πανέμορφα ποδαράκια αλλάζοντας χρώμα στα νυχάκια της σχεδόν κάθε μέρα. Αυτό ήταν που με είχε τρελάνει αλλά αν και είχαμε περάσει είδη ένα διάστημα μαζί σχεδόν 3 μηνών δεν είχα καταφέρει ακόμη να εκφράσω την επιθυμία μου για τα δυο αυτά λαχταριστά ποδαράκια, μόνο που και που όταν πηδιόμαστάν σήκωνα τα πόδια της ψηλά και τους έριχνα πεταχτά φιλάκια ,δεν ήθελα να προχωρήσω φοβούμενος την αντίδραση της ,ίσως μετά να έχανα την ευκαιρία για πάντα.

Σιγά σιγά άρχισα να νομίζω πως κάτι είχε υποψιαστεί διότι δεν παρέλειπα κάθε φορά που το κάναμε να κάνω ακριβώς το ίδιο μέχρι που κάποιες φορές μόλις σήκωνα τα πόδια της ψηλά μου χαμογελούσε με πονηρό βλέμμα στην συνέχεια παρατήρησα πως κάθε μέρα δεν ξεχνούσε να μου δείχνει την αλλαγή στο χρώμα που είχε κάνει στα νυχάκια της και να με ρωτάει αν μου αρέσουν, κάτι τέτοιες στιγμές ήταν που ήθελα να ορμήξω κάτω στα ποδαράκια της και να αρχίσω να τα γλείφω και να τα ρουφάω για ώρες.

Ένα Κυριακάτικο μεσημέρι του Ιουλίου δεν είχα τι να κάνω και είχα αποφασίσει να μαγειρέψω περιμένοντας τη Τάνια να γυρίσει ,ήθελα να την καλοπιάσω διότι το προηγούμενο βράδυ είχε εκνευριστεί μαζί μου γιατί ενώ ήξερα ότι δεν της άρεσε να την χύνω στο στόμα όταν μου κάνει πίπα εγώ εκσπερμάτωσα χωρίς να την προειδοποιήσω με αποτέλεσμα να μου κρατάει μούτρα όλο το υπόλοιπο βράδυ.

Ένας τρόπος να τα ξαναβρούμε λοιπόν ήταν να της φτιάξω το αγαπημένο της φαγητό, όταν έφθασε σπίτι ήταν όλα έτοιμα το τραπέζι στρωμένο και το φαγητό στο πιάτο να περιμένει .

Της άνοιξα την πόρτα και μου είπε πως ήταν πολύ κουρασμένη μόλις όμως της είπα ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η ρωσίδα με τα περιποιημένα πόδια"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
28/4 2024

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


6min
251 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Διακοπές μόνη μου σε ένα νησί.

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



Mød forfatter?