Οι ασκοί του αιόλου

Οι ασκοί του αιόλου

Με λένε Γιώργο και είμαι παντρεμένος. Πριν παντρευτώ ήμουν μεγάλο αλάνι (με την καλή έννοια) και όσο και αν με θεωρούν οι αναγνώστες ψεύτη είχα φτάσει στα 25 μου χρόνια (τότε παντρεύτηκα) τριψήφιο νούμερο γυναικών με το πρώτο νούμερο να ξεκινάει από 3. Σήμερα είμαι 31.

Δουλεύω με το internet ίσως από τότε που εμφανίστηκε στην Ελλάδα. Ποτέ μέχρι πριν 2 χρόνια δεν είχα μπει στον πειρασμό να μπω σε dating sites.

Να όμως που για αμιγώς επαγγελματικούς λόγους έκανα προφίλ σε ένα από αυτά. Εκεί γνώρισα την Έφη. Παντρεμένη επίσης, με παιδί και 34 ετών. Μου έστειλε φωτογραφίες τις έστειλα και εγώ και τελικά μετά από ένα χρόνο (ναι ένα χρόνο!) την συνάντησα σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου. Θεά. Δέκα φορές πιο όμορφη από τις φωτογραφίες. Κοκκινομάλλα, με θεϊκό στήθος και κορμί που κόλαζε άγιο. Ήπιαμε, τα είπαμε και βρεθήκαμε σε άλλο μπαρ της περιοχής να χαμουρευόμαστε στις τουαλέτες. Αν δεν με έπιαναν οι ηθικοί μου ενδοιασμοί θα την πήδαγα επί τόπου. Η Έφη ήταν όμως μόνο η αφορμή. Ήταν αυτή, όπως της έχω πει που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου.

Από εκείνη την νύχτα και μετά θα μπορούσα να γράψω βιβλίο με ερωτικές ιστορίες. Όμως σήμερα θα ήθελα να σας διηγηθώ μία από αυτές. Για να σας βάλω στο κλίμα... Είμαι 31 ετών, 1,71 ύψος, 63 κιλά, με σχετικά γυμνασμένο σώμα (παρότι έχω να κάνω γυμναστική 10 χρόνια), γοητευτικός, καλοντυμένος, τζέντλεμαν, ιδιαίτερα επιτυχημένος στην δουλεία μου, λάτρης του επιχειρηματικού ρίσκου (έχω κάνει περιουσία 2 φορές και την έχω χάσει 3) και παλαβός με τις ωραίες γυναίκες.

Σε μία από τις απιστίες που...λόγω χιλιομέτρων δεν πιάνονται βρέθηκα στην Ρόδο για μία σημαντική επιχειρηματική συμφωνία. Μαζί μου είχα ένα call girl από την Γαλλία για ... δώρο στον υποψήφιο πελάτη μου.

Έφτασα στην Ρόδο την Κυριακή το πρωί με την Ελίζαμπεθ. Μείναμε σε ένα γνωστό ξενοδοχείο και πήγαμε για μπάνιο στην πισίνα. Εκεί γνώρισα την Ελένη. Δούλευε στο πισίνα - μπαρ του ξενοδοχείου. Ψηλή, 1,75, 20 χρονών, αδύνατη αλλά με θεϊκό στητό και μεγάλο στήθος, μελαχρινή... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Οι ασκοί του αιόλου"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
29/4 2024

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


7min
320 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η νηπιαγωγός και ο γυμναστής

689  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



Mød forfatter?