Η κλειδοκράτορας 2ο μέρος

Η κλειδοκράτορας 2ο μέρος

Είχε περάσει 1 μήνας από εκείνη την πρώτη μέρα που η Μαρία είχε χρησιμοποιήσει το φοβερό αυτό « παιχνίδι « . Τώρα βρισκόμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου, γεμάτος αγωνία! Περίμενα μέρες να μου στείλει έστω ένα μήνυμα, αλλά. . . . . . . Τίποτα!

Βρισκόταν στην πόλη της 70 χιλιόμετρα μακριά μου & για τελευταία φορά την είχα δει πριν μια εβδομάδα! ! Αυτόν τον μήνα δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Τον θυμάμαι δευτερόλεπτο-δευτερόλεπτο από εκείνη την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το « παιχνίδι « μας. . . . . . . . . . . . . . . . . . ! !

βρισκόμουν δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα, με κλειδωμένο το καυλί μου, όπως ακριβώς με είχε αφήσει η θεά μου να « την « περιμένω & να καίγομαι από την ζήλια μου αφού δεν σταμάτησα να σκέφτομαι πως όσο σιγόβραζαν τα μπαλάκια μου « αυτή « έπινε τον καφέ « της « με κάποιον Γιώργο! Έκλεινα τα μάτια μου & θυμόμουν τα πόδια « της « καθώς περπάταγε με τις μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες « της « &το κόκκινο σαν φωτιά μίνι « της « ! Είχε περάσει από δίπλα μου σαν να ήμουν ένα σκουπίδι πεταμένο στο πάτωμα! Ξαφνικά, άκουσα ξανά τα ψηλά « της « τακούνια να ηχούν έξω από την πόρτα! Ξεκλείδωσε την πόρτα &μπήκε μέσα. Με κοίταξε όπως ήμουν πεσμένος κάτω & μου χαμογέλασε! Άρχισε να μου λύνει τα χέρια.

καθώς ήταν γονατισμένη κοντά μου, κάτω από την μίνι φούστα της φάνηκε το μαύρο στριγγακι « της « & εκεί ακριβώς παρατήρησα κάτι που με έκανε να γίνω ένα τέρας! ! Κατάλαβα πως μέσα στο εσώρουχο « της « ήταν τα κλειδάκια για το ταλαιπωρημένο καυλί μου! Μόλις λύθηκαν τα χέρια μου, έβγαλα γρήγορα το εσώρουχο « της « από το στόμα μου, έλυσα τα πόδια μου & πετάχτηκα πάνω! « την άρπαξα βίαια, την έριξα στο κρεβάτι & αφού « της « πήρα τα κλειδιά & ελευθέρωσα το καυλί μου, « την « βίασα όσο μπορούσα πιο δυνατά! Ήθελα να σκίσω το γλυκό « της « μουνάκι στα δυο! Με είχε κάνει να υποφέρω όσο καμία φορά! Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου. Δεν ξέρω πόση ώρα την είχα μπρούμυτα & την κάρφωνα μέχρι τελικής πτώσεως. « εκείνη « είχε ανάψει & το κορμί « της « έκαιγε! « θα σε σκίσω παλιόσκυλα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η κλειδοκράτορας 2ο μέρος"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
17/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

10min
227 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ασυμφωνία ... χαρακτήρων :)

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?