Ο ξάδερφος και ο μαύρος

Ο ξάδερφος και ο μαύρος

Εδώ και μερικές εβδομάδες σταμάτησα να αναζητάω γαμιά για να μου ξεσκίσει την τρύπα μου, επειδή με πονούσε αρκετά μετά από κάποιο ξέσκισμα που μου έκανε ένας μαύρος γαμιάς. Με ξέσκισε πολύ άσχημα, αλλά τι να κάνω έχω αδυναμία στα μεγάλα και μάλιστα μαύρα καυλιά. Μου αρέσει να έχω ανάμεσα στα σκέλια μου ένα μαύρο καυλί, να χαϊδεύω ένα μαύρο σώμα, και να βλέπω όταν ο μαύρος καύλαρος μου πετάει στα μούτρα το λευκό αχνιστό σπέρμα του. Τέλος πάντων ας μη μακρηγορώ άλλο και ας μπω στην υπόθεση.

Μια μέρα λοιπόν και ενώ ήμουν μόνος στο σπίτι, κτύπησε η πόρτα, άνοιξα, ήταν ο ξάδερφος μου. Αλλά δεν ήταν μόνος, μαζί του ήταν και ένας ψηλόσωμος και γεροδεμένος μαύρος. Μόλις είδα τον μαύρο άντρακλα ξέχασα τους προηγούμενους πόνους μου και όλα. Ήταν φανερό γιατί ο ξάδερφος είχε φέρει τον μαύρο φίλο του μαζί του. Βλέπετε ο ξάδερφος μου ήταν εκείνος που με είχε ξεπαρθενέψει και ήταν ο μόνος από το σόι που ήξερε ότι μου άρεσε πάρα πολύ να γαμιέμαι. Με τον ξάδερφο ήταν που έμαθα καλές πίπες, με τον ξάδερφο επίσης ξεσκιζόμουν σχεδόν κάθε μέρα όταν ήμασταν νέοι, πόσο νέοι; Αυτό απαγορεύετε να το πω. Ακόμα και σήμερα όταν ο ξάδερφος θέλει κάτι διαφορετικό, αφήνει την γυναίκα του και έρχεται να αδειάσει τα μεγάλα (έχει φοβερά αρχίδια) αρχίδια του πότε στο στόμα μου και πότε στο άντερο μου. Έτσι λοιπόν είχε φέρει μαζί του και έναν φίλο του που ήταν μαύρος.

Με το που μπήκαν μέσα, ο ξάδερφος μου δεν έχασε καιρό και μου είπε: «Από εδώ ο «Ν», θέλει να αδειάσει τα υγρά του κάπου και επειδή ξέρω πόσο πολύ γουστάρεις τα μαύρα καυλιά του μίλησα για σένα και δεν έχει κανένα πρόβλημα να σου ξεσκίσει την τρύπα. Τι λες ξαδερφάκι; Γουστάρω να σε πάρουμε και οι δύο, είσαι;».

Ακου τώρα τι ρωτούσε ο ξάδερφος; Ήταν δυνατόν να μην ήθελα, να μπουκώσω την πεινασμένη μου τρύπα και μάλιστα με δύο άντρες στο κρεβάτι μου. Ο μαύρος μιλούσε μόνο αγγλικά και έτσι ότι έλεγε μου τα μετάφραζε ο ξάδερφος. Καθίσαμε για λίγο στο σαλόνι, τους έβαλα ποτά, μετά πήγα στο μπάνιο να προετοιμάσω την τρύπα μου. Την έπλυ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Ο ξάδερφος και ο μαύρος"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
20/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
232 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Με έναν άγνωστο στην παραλία

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?