Γνωριμία στο μετρό

Γνωριμία στο μετρό

Χθες το μεσημέρι, καθόταν απέναντι μου στο Μετρό.

Ξεκινήσαμε μαζί από τον τερματικό σταθμό Δουκίσης Πλακεντίας. Καθόταν στο απέναντι κάθισμα από εμένα και αντίθετα με την πορεία που θα ακολουθούσε το τραίνο. Δεν ήταν από τους άντρες που θα μπορούσε κανείς να δώσει προσοχή. Αντιθέτως ήταν αρκετά μεγάλος σε ηλικία (γύρω στα 60), με άσπρα μαλλιά και πολύ σπασμένο πρόσωπο.

Το μόνο πράγμα επάνω του που με έκανε εντύπωση ήταν τα μεγάλα γαλανά και θλιμμένα μάτια του. Φαίνετε ότι χωρίς να το καταλάβω τον κοιτούσα πολύ ώρα. Καθώς λοιπόν έκλεισαν η πόρτες του συρμού, τον είδα να σηκώνετε και να κάθετε δίπλα μου από την έξω πλευρά (εγώ καθόμουν στο παράθυρο).

Έσκυψε λίγο προς το μέρος μου και μου μίλησε. «Άσχημο πράγμα η μοναξιά, δεν συμφωνείτε;». Η ανάσα του ήταν κάπως βαριά έως και δυσάρεστη μπορώ να πω. Δεν του απάντησα, απλά κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και συνέχισα να κοιτάω έξω από το παράθυρο το μαύρο σκοτάδι του σκοτεινού τούνελ.

Ήρθε λίγο πιο κοντά μου και ο μηρός του με ακούμπησε, έβγαζε μια περίεργη ζεστασιά, ανατρίχιασα, αλλά έπιασα τον εαυτόν μου να μη απομακρύνεται από το ζεστό άγγιγμα. Ο γέρος άρχισε και πάλι να μου μιλάει. «Εδώ και πέντε χρόνια έχω χάσει την γυναίκα μου, έχω μείνει μόνος και σκοτώνω την ώρα μου «ανεβαίνοντας» και «κατεβαίνοντας» με το Μετρό. Πιάνω κουβέντα με διάφορους, αλλά δεν βαριέσαι, κανείς δεν θέλει να έχει κουβέντα με έναν γέρο... άσε πια η γυναίκες με τα διάφορα ταμπού τους, αλλά αν είχα πορτοφόλι γεμάτο... τότε να δεις...».

Τον λυπήθηκα, και του απάντησα, είπαμε διάφορα περί ανέμων και υδάτων και τελικά καταλήξαμε να πάμε για καφέ. Φυσικά με τίποτα δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι με τον γέρο.

Από εδώ, από εκεί, μου πέταγε κάτι υπονοούμενα. Με έπιασε η περιέργεια να δω αν του έλεγα ναι, τι θα μπορούσε να κάνει. Το απόγευμα λίγο πριν τις 4:30 ξεκινήσαμε για το σπίτι του. Ο γέρος ήταν γεμάτος χαρά που είχα δεχτεί να πάω σπίτι του. Εντωμεταξύ μου είχε πει και την ηλικία του. Ήταν 62 χρονών. Καθώς πηγαίναμε προς το σπίτι ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Γνωριμία στο μετρό"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
29/4 2024

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


5min
220 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Εκείνο το καλοκαίρι του '91 στό αιγαίο...

689  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



Mød forfatter?