Φοιτητής με τον χοντρούλη ιδιοκτήτη

Φοιτητής με τον χοντρούλη ιδιοκτήτη

Αποφάσισα και εγώ με τη σειρά μου να γράψω για την πρώτη φορά που πήγα με άντρα.

Η ιστορία αυτή συνέβηκε πριν από 12 χρόνια περίπου. εγώ τότε ήμουν φοιτητής.

Είχα έρθει Αθήνα από το νησί μου και έμενα σε μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Ζωγράφου. Για κακή μου τύχη στο διπλανό διαμέρισμα έμενε η ιδιοκτήτρια. Μια στριμμένη μέγαιρα, ένα γύναιο πραγματικά η οποία με είχε βάλει στο μάτι. Κάθε λίγο έβρισκε μια δικαιολογία για να μου κάνει παρατήρηση. Τη μια φώναζε ότι έκανα παρτυ και ότι οι φίλοι μου έκαναν φασαρία, την άλλη ότι άκουγα δυνατά μουσική και την ενοχλούσα, ότι έβαζα δυνατά την τηλεόραση και δεν την άφηνα να κοιμηθεί και διάφορες τέτοιες βλακείες.

Η ιστορία αυτή συνεχίστηκε για 6 μήνες περίπου, ώσπου μια μέρα δεν άντεξα. Την έβρισα για τα καλά και μάλιστα την απείλησα ότι θα την πετάξω από τον τέταρτο. Με απείλησε με τη σειρά της ότι θα με διώξει από το διαμέρισμα. Της απάντησα ότι έχω συμβόλαιο για 2 χρόνια και ότι θα πάρει τα αρχίδια μου και την πέταξα έξω από το διαμέρισμα. από τότε λοιπόν σταμάτησε να με ενοχλεί. σταμάτησε μάλιστα να έρχεται για να πάρει το ενοίκιο και στη θέση της έστελνε τον άντρα της. (για χάρη της ιστορίας ας τον ονομάσουμε Γιάννη)

Αυτός ήταν ένας χοντρούλης σαραντάρης. ήταν σχετικά κοντούλης με φαλάκρα και μουστάκι κάπως αγαθούλης που από ότι κατάλαβα η στρίγκλα τον είχε μετατρέψει σε φιλιππινεζα. Τον έβλεπα συχνά να σκουπίζει το μπαλκόνι, να απλώνει τα ρούχα και να γυρνάει φορτωμένος με ψώνια από το σουπερμαρκετ. ήταν γενικά ένας τύπος που ποτέ δεν θα σκεφτόμουν να κάνω κάτι μαζί του. Έλα όμως που έμελλε να είναι ο πρώτος άντρας που θα γαμούσα.

Το γαμήσι εκτυλίχθηκε αρχές Ιουλίου. Η εξεταστική είχε τελειώσει και εγώ ετοιμαζόμουν να πάω στο νησί. Την τελευταία νύκτα πριν φύγω πήρα μια τσόντα και την έβλεπα καθισμένος αναπαυτικά στο σαλόνι. Η τσόντα ήταν straight και την διάλεξα γιατί μου άρεσε ο πρωταγωνιστής. Την ώρα λοιπόν που απολάμβανα το θέαμα και βαρούσα μαλακία κτύπησε το κουδούνι. Σηκώθηκα να ανοίξω αλλά όντας εκν... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Φοιτητής με τον χοντρούλη ιδιοκτήτη"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
18/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
344 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η κυρία ήξερε τι ήθελε

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?