Καλοκαιρινή απόλαυση (2)

Καλοκαιρινή απόλαυση (2)

Μετά από την περιπέτεια μου με τον μαύρο αρχαιολόγο (διάβασε την Καλοκαιρινή απόλαυση), επέστρεψε η γυναίκα μου. Έτσι ενώ τον έβλεπα και πάλι να έρχεται στην παραλία, δεν μπορούσα να τον γευθώ. Φυσικά κάναμε και οι δύο σαν να μην ήξερε ο ένας τον άλλον. Δύο μέρες μετά, όταν η γυναίκα μου βρίσκονταν μέσα στην θάλασσα, εκείνος πλησίασε εκεί που καθόμουν και στάθηκε δίπλα μου όρθιος. Τον άκουσα να μου λέει χωρίς να με κοιτάει (κοιτούσε προς την θάλασσα).

- Άκου, αύριο φεύγω για Αγγλία, άμα μπορείς έλα το απόγευμα κατά τις έξη η ώρα στο τάδε ξενοδοχείο, θέλω να σε πηδήξω για άλλη μια φορά, θέλω τα μπούτια σου στη μέση μου.

Του είπα ότι θα προσπαθήσω και πράγματι προσπάθησα. Τελικά τα κατάφερα, μιας και τα πράγματα ήρθαν όπως τα ήθελα. Η γυναίκα μου είχε πιάσει φιλίες με κάποια που βρίσκονταν και αυτή διακοπές με τον άντρα της στο ξενοδοχείο μας, έτσι βρήκα την ευκαιρία και την κοπάνησα δήθεν ότι θα πήγαινα σε μια παρουσίαση που γίνονταν στο δημαρχιακό μέγαρο. Εκείνη δεν ήθελε να έρθει και έτσι έφυγα, γεμάτος καύλα για τον γαμιά μου.

Με περίμενε, μπήκα στο δωμάτιο του, φορούσε ένα καυτό, άσπρο σορτς και ήταν να τον πιεις στο ποτήρι. Μου έβαλε ένα ποτήρι ουίσκι με πάγο, καθίσαμε στην πολυθρόνα που είχε το δωμάτιο, εγώ κοιτούσα το τεράστιο όργανο του που φούσκωνε κάτω από το σορτς, εκείνος επιδεικτικά έχωσε το χέρι του μέσα και έφερε το υπέροχο καυλί του προς τον αφαλό του, έτσι το μισό καυλί βγήκε από το σορτς, δεν άντεχα άλλο, άφησα το ποτήρι με το ουίσκι και έβαλα την γλώσσα μου πάνω στο υπέροχο πουτσοκέφαλο. Με κυκλικές κινήσεις τις γλώσσας μου άρχισα να το γεύομαι, έγειρε πίσω το κεφάλι του στην πολυθρόνα και αφέθηκε στα ερωτικά μου χάδια με την γλώσσα.

Ήταν υπέροχος, μου τρέχανε τα σάλια κάθε τόσο μιας και με δυσκολία έχωνα το χοντρό κεφάλι μέσα στο στόμα μου, η καύλα μου από πίσω ήταν απερίγραπτη, αν είχα μουνί θα έχυνα συνέχεια με τέτοιο όμορφο καυλί στο στόμα. Με έπιασε απαλά, έβγαλε το καυλί του από το πεινασμένο για χύσιμο στόμα μου, κατέβασε το σορτ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย " Καλοκαιρινή απόλαυση (2)"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
18/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
368 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Τέλειο ζευγάρωμα μέσω icq

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?