Μόνο με τον ξάδερφο

Μόνο με τον ξάδερφο

Είμαι γύρω στα 30, 1.73 γύρω στα 75 kgr χωρίς γυμνασμένο σώμα με μικρές πλάτες και πολύ ωραίο κώλο.

Γεννήθηκα στην επαρχία, σπούδασα στη Θεσσαλονίκη και εργάζομαι στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Προέρχομαι από οικογένεια που ποτέ πιστεύω δεν θα μου συγχωρούσε το ότι μου αρέσουν οι άντρες και παρόλο που είμαι ανεξάρτητος, ποτέ δεν έχω εκμυστηρευτεί σε κανένα ότι δεν έχω πάει ποτέ με γυναίκα αλλά το μόνο που θέλω είναι καλά ξεσκίσματα από πουτσαράδες. Ο μόνος με τον οποίο έχω πηδηχτεί από τα είκοσι μου μέχρι και σήμερα είναι ένας ξάδερφος μου από την επαρχία που με πηδάει καμιά δεκαριά φορές το χρόνο όταν κατεβαίνω στην πόλη που γεννήθηκα.

Αυτό που θα ήθελα θα ήταν μια εχέμυθη σχέση με κάποιον που δεν θα ήθελε επίσης να ανακοινώσει ότι πηδιόμαστε, ποτέ και σε κανένα. Με βάση λοιπόν τα παραπάνω καταλαβαίνετε ότι οι σεξουαλικές μου εμπειρίες είναι περιορισμένες και οι γνώσεις μου στο σεξ περιορίζονται στα ξεσκίσματα με τον ξάδερφό μου και στις gay τσόντες που έχω δει.

Η φορά που έχω κάνει το καλύτερο σεξ με τον ξάδερφό μου είναι πριν δυο χρόνια που είχε ανέβει στην Αθήνα για κάποιες δουλειές και τον φιλοξένησα. Με το που τον πήρα από το ΚΤΕΛ και μπήκαμε στο αυτοκίνητο, μου λεγε συνεχώς ότι με περιμένει σκληρό γαμήσι, μου λεγε να του χαϊδεύω τον πούτσο που είχε γίνει πέτρα κτλ.

Μπήκαμε στο σπίτι και με το που άφησε τα πράγματά του έβγαλε το παντελόνι του μαζί με το εσώρουχό του και έκατσε στο σαλόνι. Εγώ έσκυψα και άρχισα το τσιμπούκι. Ο πούτσος του ήταν γύρω στα 20 εκ και αρκετά χοντρός. Ξεκίνησα από το πουτσοκέφαλο που ήταν κατακόκκινο, με τη γλώσσα μου και στη συνέχεια έγλυφα όλη την επιφάνεια.

Εφ όσον πέρασε ένα πεντάλεπτο και αυτός είχε καυλώσει άρχισα να βάζω στο στόμα μου όλη την ψωλή του και παράλληλα τη ρουφούσα. Επειδή η ψωλή του έχει μια καμπή δεν μπορούσα να την πάρω βαθιά στο στόμα μου ετσι όπως καθόμουν και γι αυτό αφού ξεντύθηκα και του είπα να ξαπλώσει μπήκα πάνω του σε θέση 69 και πήρα την ψωλή του τόσο βαθιά στο λαρύγγι μου που στο στόμα ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Μόνο με τον ξάδερφο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
12/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
241 การอ่าน

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?