Στην Μύκονο με

Στην Μύκονο με "την" εύα

Μύκονος. Μια λέξη που ταλαιπωρούσε το μυαλό μου χρόνια τώρα. Μεγάλωσα βλέποντας σκηνές από την Μύκονο στην τηλεόραση, ακούγοντας τρελές ιστορίες από φίλους που είχαν πάει στο νησί και είχαν ζήσει εκπληκτικές στιγμές.

Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι υπάρχει κάπου στον πλανήτη ένα νησί παράδεισος της διασκέδασης και του σεξ. Πόσο μάλλον όταν αυτό το νησί βρίσκεται λίγες ώρες μακριά από το σπίτι του.

Κάθε χρόνο το ανέβαλλα. Μέχρι που πήρα επιτέλους την απόφαση να δω από κοντά το μέρος που μόνο με όνειρο έμοιαζε. Βρήκα τρία φιλαράκια για παρέα και ξεκινήσαμε για τη Μύκονο. Καράβι από τον Πειραιά και από εκεί στο νησί.

Τελικά μόνο φήμες δεν ήταν. Τα περισσότερα ήταν αλήθεια. Όλα εκτός από το σεξ. Πάρτι όλη την ημέρα, χορός σε ξέφρενους ρυθμούς, όμως μόνο μεθυσμένες Αγγλίδες και Ιταλίδες έβλεπες που σου προκαλούσαν οίκτο. Είχα αρχίσει να απογοητεύομαι βλέποντας ότι δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Ήμουν και βιαστικός αφού τα ήθελα όλα από την πρώτη ημέρα. Τα καλύτερα όμως θα ερχόντουσαν σύντομα.

Το δεύτερο βράδυ μας στο νησί πήγαμε σε γνωστό after-club. Ήταν κάτι μοναδικό. Εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι χόρευαν σε τρελούς ρυθμούς, ζευγάρια φιλιόντουσαν στην πίστα και στη συνέχεια προχωρούσαν ακόμα περισσότερο στις τουαλέτες. Επιλογές αρκετές για τρεις άνδρες που ζητούσαν σεξ. Οι φίλοι μου βρήκαν δυο Σερραίες - αρκετά καυλιάρες - και άρχισαν τις διαπραγματεύσεις, όμως το δικό μου μάτι έπεσε σε μια ξανθιά οπτασία που χόρευε μόνη της δίπλα στην πισίνα.

Αυτό μου κέντρισε την προσοχή . Χόρευε μόνη της, για τον εαυτό της, αδιαφορούσε για τους γύρω της. Μέτρησα 5-6 που «έφαγαν πόρτα» και έφυγαν με την «ουρά στα σκέλια». Φορούσε ένα μικροσκοπικό μαύρο φόρεμα, που άφηνε περιθώρια για να απολαύσεις το καλογυμνασμένο κορμί της. Χόρευε με κλειστά τα μάτια, ήταν στον δικό της κόσμο. Έπαιζε με τα μαλλιά της, χάιδευε το σώμα της και όσο περνούσε η ώρα με άναβε ακόμα πιο πολύ. Μετά από τρία ποτά αποφάσισα πως ήρθε η δική μου ώρα για να φάω «πόρτα». Πήγα κοντά της και δεν είπα τίπ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Στην Μύκονο με "την" εύα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
31/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

We share same ideas ...

4min
445 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Στους δύο ο τρίτος χωρεί

kunnai
kunnai, 27

สวัสดี ชอบอ่านเพราะชอบจินตนาการตามตัวหนังสือ อ่านได้ทุกเรื่องทุกแนวแล้วแต่อารมณ์

ขุนแผน
ขุนแผน, 47

i'm happy man. party drink like sexy sex and slim body

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?