Η ώριμη θεία της γυναίκας του 2

Η ώριμη θεία της γυναίκας του 2

Σας ξαναγράφω για την περίεργη σχέση μου με την θεια της γυναίκας μου γιατί η εξέλιξη της ιστορίας μας και η δημοσίευση της είχε μια απροσδόκητη εξέλιξη για μένα.

Όπως σας είχα γράψει η Μαρία είναι 58 χρόνων με τα εξής χαρακτηριστικά 2 βυζαρες τεράστιες ένα κώλο λίγο μεγαλούτσικο αλλά σφιχτό και καυλωτικο αλλά και ένα τρόπο ομιλίας όλο καύλα και πουτανιά.

Το ονειρο μου να χωθώ στα βυζιά της και να τα παίξω είχε ολοκληρωθεί εδώ και ένα χρόνο και από τότε μέχρι και προχθές είχα τρελαθεί με την Μαρία να παίζουμε τα παιχνίδια που σας είχα πει.

Όποτε βρίσκαμε χρόνο την στρίμωχνα η στο σπίτι μου η στο δικό της της έγλυφα τα βυζιά με τις ώρες μου τον έπαιζε μέσα στις βυζαρες της μου μίλαγε πρόστυχα με τσιμπουκωνε και απογειωνόμουνα αλλά μέχρι εδώ για γαμήσι ούτε λόγος. δεν με άφηνε με τίποτα.

Ώσπου της έδειξα την ιστορία που σας έστειλα. εδώ αρχίζει η ιστορία μου.

Προχθές το απόγευμα ήμουν μόνος στο σπίτι και την πήρα τηλ. μπας και μπορούσε να έρθει γιατί ήμουν φοβερά καυλωμένος και γούσταρα σαν τρελός να παίξουμε.

Ήταν μόνη στο σπίτι της και μου λέει αν γουστάρω να στολιστεί για παρτυ μου.

Έχει ψωνίσει κάτι εσώρουχα όλο καύλα και μόνο για μένα. Μια φορά την είχε δει ο άντρας της με ένα στρινγκ μαύρο που έκανε την κολάρα της να καυλώνει και άγιο και την κυνηγούσε να την γαμήσει. είχε μόλις περάσει από μένα και δεν είχε προλάβει να αλλάξει όταν μπήκε μέσα και την είδε στο μπάνιο που ετοιμαζόταν να καθαρίσει τα χυσια που είχαν φάει τα βυζιά και οι μουνοτριχες της. Ευτυχώς από την καύλα του (είχε και καιρό να την γαμήσει) που δεν το πρόσεξε.

Τέλος πάντων βάζει ένα σουτιέν μαύρο διαφανές και πολύ στενό και ένα στρινγκ κόκκινο με τις μουνοτριχες της να ξεχειλίζουν από μέσα και μου έρχεται.

Εγώ με το σλιπάκι μου μόνο και τον πούτσο κάγκελο την βουτάω και σε ένα λεπτό την έχω μόνο με τα εσώρουχα και αρχίζω το γλείψιμο στις βυζαρες της. Αυτή να βογκάει και να προσπαθεί να μου πιάσει τον πούτσο αλλά εγώ δεν την άφηνα. Της χάιδευα το μουνί πάνω από το βρακάκ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η ώριμη θεία της γυναίκας του 2"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
31/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

We share same ideas ...

3min
239 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Σατυρος και μυσσα πρωτο μερος

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Puttipong
Puttipong, 27

Only ons. หาคุย หานัด คลองหก. . . . . .. . . . ...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?