Ωριμη γερμανίδα σε ομαδικό

Ωριμη γερμανίδα σε ομαδικό

Γεια χαρά παίδες, τις προάλλες σας είπα την φάση με την Γερμανίδα, η γυναίκα έχει γεννηθεί για πολλά γαμήσια, από την πρώτη μέρα που ήρθε σπίτι όλα τα φιλαράκια με χουν τρελάνει πως θέλουν να την γαμήσουν, όποτε ερχόντουσαν για κανα καφέ σπίτι μόνο που την έβλεπαν όλοι μες την τρέλα.

Αυτή συνέχεια τους άναβε καυτά που φορούσε, ένα βράδυ που με καταξέσκισε μου είπε πως βλέπει τα φιλαράκια μου πως την κοιτάνε, η παρέα μας αποτελείται από 5 άτομα από μωρά φίλοι και πάντα άμα υπάρχει κάτι καλό το μοιραζόμαστε φυσικά άμα γουστάρει κιόλας, ένα βράδυ κανονίσαμε μπουζούκια όλοι μαζί με της γυναίκες, οι τρεις είμαστε λάτρεις της έμπειρης γυναίκας οι άλλοι κυνηγάνε φοιτήτριες, καθόμαστε μετά ποτά μας, χορός και τρέλα η δικιά μου φόρεσε ένα κολλητό μ ένα στρινγκάκι μόνο από μέσα, όταν σηκώθηκε για χορό δεν υπήρχε άντρας να μην την κοιτάει.

Εβλεπα γύρω μου κάτι άτομα να γλείφονται στην κυριολεξία, ήρθε έκατσε και της το είπα γελούσε, αφού το ξημερώσαμε την κάναμε για τα σπίτια μας, πριν φύγουμε κανονίσαμε το Σάββατο να πάμε στο εξοχικό ενός για μαγκαλη, ήρθε το σάββατο και ξεκινήσαμε για το εξοχικό η δικιά μου είχε φορέσει ένα μαγιό από μέσα που με δυσκολία έκρυβε τις βυζαρες της, φτάσαμε και ήταν εκεί όλοι η παρέα εκτός από τις φοιτήτριες, ήμασταν 5 με 3 γυναίκες που ήξεραν να διασκεδάζουν, το σπίτι έχει πισίνα και η γυναίκες πήγαν μέσα να αλλάξουν.

Μόνο η δικιά μου έμεινε και τα έβγαλε επιτόπου, όλοι έμειναν παγωτό, όταν βούτηξε όλοι μου έλεγαν πως πρέπει να την πάρουν, εγώ τους είπα πως την έχει ψυλλιαστεί και πως όποιος γουστάρει ας κάνει κίνηση, βγήκαν και οι άλλες την μια δεν την είχα πάρει, είχε μάθει για το εργαλείο μου και με κολλούσε συνέχεια, καλή μαυρομάλλα γύρω στα 45 με καλά πιασίματα, η δικιά μου με φώναξε και με ρώτησε αν μπορεί να πάει μέσα να πάρει ένα τηλ. , ο . . . . . . . . . Που είχε το σπίτι την έδειξε που είναι, πριν την αφήσει την είπε πως είναι πολύ όμορφη και αυτή τον είπε πως άμα θέλει μπορεί να της χουφτώσει τις βυζαρες αυτός με μια τα έπ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Ωριμη γερμανίδα σε ομαδικό"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
7/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
235 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η Κουμπάρα και η φίλη της!

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?