Οι δύο ξαδερφούλες τα κάνανε όλα

Οι δύο ξαδερφούλες τα κάνανε όλα

Το προηγούμενο Σάββατο (20/05) ήμουνα καλεσμένος σε έναν γάμο ενός συνάδελφου μου στη Χαλκίδα. Έχω κλείσει δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο και πηγαίνω Σάββατο μεσημέρι για ένα μπανακι και ξεκούραση.

Το απόγευμα όταν ξυπνώ βγαίνω στο μπαλκόνι και παραγγέλνω έναν καφέ από το bar το ξενοδοχείου. Όπως κάθομαι στο μπαλκόνι και ρεμβάζω ακούω στο διπλανό μπαλκόνι γυναικείες φωνές κάνω κα δω και βλέπω δυο μουνάκια να πίνουνε καφέ.

Αφού τους έπιασα συζήτηση, συστηθήκαμε ήτανε η Μαρία και Ιωάννα και από ότι έμαθα ήτανε ξαδερφούλες. Με τα πολλά πολλά έμαθα ότι είχανε έρθει στη Χαλκίδα από Αθήνα για έναν γάμο. Κοίτα σύμπτωση λέω και εγώ για γάμο έχω έρθει. Και είμαστε καλεσμένοι για τον ίδιο γάμο. .

Η Μαρία ήτανε 30 και η Ιωάννα 26 χρόνων. Η Μαρία μια ξανθιά κουκλάρα πολύ πληθωρική με κάτι βυζομπαλα που κοντεύανε να βγούνε έξω από το ντεκολτέ της, και η Ιωάννα μια κοντούλα πρόστυχη με έναν κώλο που θα ζηλεύανε όλοι οι άνδρες. Κανονίζουμε το βράδυ να πάμε μαζί στην εκκλησία γιατί δεν την ξέρανε. Με καλέσανε να πάω δίπλα στο μπαλκόνι τους για να τα πούμε. .

Κανονίζανε για το τι θα φορέσουνε και με ρωτάγανε άμα τους αρέσω με αυτά που φοράνε. Αφού πήγα και εγώ να ετοιμαστώ είχα όλο στο μυαλό μου τα μουνάκια. Κανονίσαμε σε 30 λεπτά να είναι έτοιμες. Είχανε ντυθεί και οι δυο πολύ προκλητικά η Ιωάννα φόραγε ένα παντελόνι που το σκίσιμο ήτανε μέχρι τα οπίσθια με ένα αμάνικο μπλουζάκι και από μέσα διακρινότανε το string της και η Μαρία φόραγε ένα άσπρο μίνι ίσα ίσα που δεν φαινότανε το string της σκέτες καύλες και οι δυο.

Αφού χαιρετίσαμε στην εκκλησία πάμε σε ένα μαγαζί κοντά στην παραλία στο τραπέζι, και κανονίζουμε να καθίσουμε μαζί μια και δεν ξέρανε κανέναν. Οι μπύρες έδιναν και έπαιρναν και είχαμε φτιαχτεί για τα καλά. Σε κάποια στιγμή μου είχε πιάσει η Μαρία το πόδι μου με πολύ καύλα και μου λέει στο αυτί "Γιώργο πάμε να πιούμε ένα ποτάκι τα τρία μας σε κανένα μπαράκι γιατί εδώ δεν μας παίρνει".

Ο. Κ της λέω πάμε να χαιρετίσουμε και φεύγουμε. ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Οι δύο ξαδερφούλες τα κάνανε όλα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
7/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
240 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Movie stars

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?