Η στερημένη πενηντάρα

Η στερημένη πενηντάρα

Περίμενα κανα πεντάλεπτο και κάποια στιγμή βλέπω να με πλησιάζει μια πολύ γοητευτική κυρία, μελαχρινή, γύρω στα 50, 1. 70 περίπου ύψος και γύρω στα 65 κιλά. Αφού κάναμε τις απαραίτητες συστάσεις καθίσαμε να πιούμε έναν καφέ. Η αλήθεια είναι ότι η κυρία ήταν πολύ όμορφη και με είχε γοητεύσει πολύ ώστε σε όλη την διάρκεια του καφέ είχα το νου μου στο πότε θα βρεθούμε μόνοι και θα γαμηθούμε. Αφού μιλήσαμε για διάφορα θέματα, περάσαμε και στον τομέα του σεξ. Μου είπε τα παράπονα της όπως και το πόσο καύλωσε με την ιστορία μου. Εγώ χωρίς να χάσω χρόνο άρχισα τα κοπλιμέντα και την προέτρεψα αν έχει χρόνο να πηγαίναμε εκεί κοντά σε ένα ξενοδοχείο. Αυτή χωρίς να πολυσκεφτεί, αφού έτσι κι αλλιώς γι αυτό είχαμε βρεθεί, συμφώνησε.

Μετά από 20 λεπτά περίπου ήμασταν στο ξενοδοχείο. πήρα δωμάτιο και ανεβήκαμε. Μόλις μπήκαμε μέσα αντίκρισα μια άλλη γυναίκα. Χίμηξε επάνω μου και με μανια άρχισε να με φιλάει παντού και να τρίβεται πάνω μου. Εγώ δεν έχασα χρόνο και άρχισα να χουφτώνω τις βυζαρες της και την κωλαρα της και να της βγάζω σιγά σιγά τα ρούχα. Αυτή είχε καυλώσει τόσο πολύ και μου έλεγε "γάμα με αγόρι μου, το θέλω πολύ, κάνε με να χύσω, έχω καιρό να γαμηθώ".

Την ξαπλώνω στο κρεβάτι και αφού την απαλλάσσω από όλα της τα ρούχα ξεκινάω να της γλύφω το μουνάκι. Το είχε τελείως ξυρισμένο και με είχε καυλώσει πολύ. Της έγλυφα την κλειτορίδα και την γαμούσα με τα δυο μου δάχτυλα. Εκείνη σπαρταρούσε και φώναζε από την καύλα της. Δεν άργησε πολύ και έχυσε με σπασμούς στο πρόσωπο μου. είχε έρθει η σειρά μου, έβγαλα τα ρούχα μου και ξάπλωσα στο κρεβάτι. Ήρθε τότε και άρχισε να με τσιμπουκωνει. Έκανε απίστευτη πίπα, έπαιζε με τον ρυθμό μια γρήγορα και μια αργά παίζοντας ταυτόχρονα με τα αρχίδια μου. Εγώ είχα χαθεί στην καύλα μου αφού ήταν μαστόρισσα στην πίπα. κάποια στιγμή δεν άντεξα και της λέω "χύνω μωρό μου, δεν αντέχω άλλο, θα σε χύσω" "χύσε με, χύσε με όπου θες" μου λέει και της τα δίνω όλα στις βυζαρες της.

Χωρίς να αφήσει την πούτσα μου από τα χέρια της γυρνάε... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η στερημένη πενηντάρα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
18/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
204 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ο πρωτάρης

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?