Ξεπέτα στο δασάκι

Ξεπέτα στο δασάκι

Είμαι αρκετά ανοιχτή στο σεξ και πολλά πράγματα που αρκετές γυναίκες τα θεωρούν ταμπού εγώ τα θεωρώ σχεδόν απαραίτητα για ένα καλό γαμήσι. Είναι πολλά εκείνα που θέλω ακόμα να δοκιμάσω αν και μπορεί να μην νιώθω τόσο άνετα επειδή είναι η πρώτη φορά.

Ένα από αυτά ήταν να κάνω σεξ σε δημόσιο χώρο. Φυσικά δεν το είχα προγραμματίσει απλά έτυχε να γίνει.

Ήταν βράδυ της εβδομάδας που μας πέρασε και ευτυχώς δεν έκανε και πάρα πολύ κρύο όπως τις προηγούμενες μέρες. Γύρω στις 9 μ.μ. βρεθήκαμε με το Δήμο στο σημείο που είχαμε δώσει ραντεβού. Μπήκα στο αυτοκίνητό του, φιληθήκαμε στο στόμα και ξεκινήσαμε. Φορούσα φούστα μέχρι το γόνατο και από μέσα ζαρτιέρες, γόβες και από πάνω μία μπλούζα με μεγάλο άνοιγμα μπροστά και παλτό.

Η ατμόσφαιρα ήταν λίγο τεταμένη γιατί το απόγευμα είχαμε μαλώσει στο τηλέφωνο για ένα άσχετο θέμα. Αλλά ήθελα να τα ξεχάσουμε όλα και να περάσουμε καλά. Και μέχρι τότε όλα έδειχναν ότι θα πήγαιναν μια χαρά. Όσπου κάποια στιγμή επανέφερε το θέμα και άρχισε να μου πετάει σπόνδες. Δεν έδωσα σημασία και για να το ξεχάσουμε τον ρώτησα τί ήθελε να κάνουμε σήμερα.

Έτσι, ενώ οδηγούσε άρχισε να μου περιγράφει τί θέλει να μου κάνει όταν φτάσουμε στο ξενοδοχείο, πώς θέλει να με γαμήσει , να με κάνει να χύσω όρθια, να μου ξεσκίσει την κωλοτρυπίδα.

Είχα αρχίσει να καυλώνω, ένιωθα τα υγρά μου να κυλάνε μέσα στο μουνί μου και να μουσκεύουν σιγά-σιγά το εσώρουχό μου. Σήκωσα τη φούστα μου και άρχισα να χαιδεύω την κλειτορίδα μου και να βάζω δύο δάχτυλα στο μουνί μου. Τα έβγαλα και τα έφερα στο στόμα μου, τα έγλυψα και κοίταξα τον Δήμο. Ήταν και αυτός καυλωμένος όσο και εγώ, το έβλεπα.

Το σημείο που βρισκόμασταν ήταν κοντά σε ένα δασάκι. Δεν ξέρω πώς του ήρθε η ιδέα αλλά εκείνη τη στιγμή μπήκε σε ένα μικρό στενάκι και σταμάτησε το αυτοκίνητο στην άκρη του πάρκου/ δάσους (δεν ξέρω ακριβώς τί ήταν).

Με κοίταξε πονηρά και εγώ ακούμπησα το παντελόνι του για να νιώσω τον πούτσο του που ήταν ήδη πρισμένος. Ήθελα τόσο πολύ να του τον γλύψω. Του άνοιξα το φερμο... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Ξεπέτα στο δασάκι"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
29/4 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
213 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Εν ώρα εργασίας

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?