Η πρώτη της απιστία

Η πρώτη της απιστία

Τι να σου πρωτογραψω. . . Όλη μου η ζωή είναι ένα παιχνίδι. . . Μ άρεσε πάντα να προκαλώ να ανάβω τους άλλους αλλά μέχρι εκεί. . δεν ήθελα να αφεθώ σε κανέναν, έπρεπε να μου κάνει ένα κλικ βρε αδερφέ. έτσι και έγινε παρακάτω.

Όλα άρχισαν όταν πήγα να κάνω μια αίτηση στα επιδοτούμενα προγράμματα.

Ο διευθυντής μου λέει, είσαι σίγουρη που επέλεξες αυτήν την ειδικότητα; είναι εξολοκλήρου ανδρικό; Φυσικά απάντησα. Με κοιτούσε σαν λουκούμι, δεν έδωσα σημασία, γιατί δεν ήταν το πρότυπο του άνδρα που τραβάει, βλέπετε είμαι και επιλεκτική. . . είμαι όμορφη λένε όλοι. . . αλλά εγώ ξέρω ότι τους τραβάω όλους με τα μεγάλα εκφραστικά μου μάτια, και όχι μόνο. Δεν περίμενα να δω το όνομα μου στη λίστα του σχολείου.

Τρελάθηκα απ την χαρά μου, αισθάνθηκα σαν μικρό παιδί. Τότε ήμουν 28 χρόνων, μπορώ να πω ότι ήμουν μια μαθήτρια με καλή διαγωγή. Κάθε μέρα περιποιημένη καθαρά ρούχα στην τρίχα, όμως στο μάθημα που επέλεξα φορούσαμε φόρμες ποδιές γάντια γυαλιά μες τη μουτζούρα. Το τμήμα ήταν μικτό μικρές και μεγάλες ηλικίες και κυρίως ΑΓΟΡΙΑ.

Αισθανόμουν μοναδική σε τόσα ανδρικά βλέμματα, όλοι σχεδόν ερχόντουσαν δίπλα μου για διάφορους λόγους. ήμουν καλή στην πράξη και όλοι ήθελαν να τους κάνω τα δοκίμια τους. Όλα αποδείχτηκαν μοναδικά για μένα, τώρα που γράφω τα ξαναζώ με συγκίνηση. . .

Τον είδα να με κοιτάζει, να παρατηρεί την κάθε κίνηση μου, όπου πήγαινα τον έβλεπα μπροστά μου, βέβαια όλο τυχαία. Τον περιεργάστηκα και κατάλαβα ότι θέλει να μου μιλήσει αλλά βλέπετε ήταν καθηγητής μου, έπρεπε να κρατάει τα προσχήματα. πάντα τον πρόσεχα και ρουφούσα αυτά που μας μάθαινε. κατάλαβα ότι έπρεπε να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση. . . Κύριε το κάνω καλά ;; το δοκίμιο εννοούσα. Ναι παιδί μου , πολύ καλά το κανείς, και έρχεται τόσο κοντά που γεύτηκα την ανάσα του. αυτό ήταν, πήρε μπρος είπα μέσα μου.

Κάποια στιγμή είπε διστακτικά. Βγαίνεις έξω; Συχνάζεις πουθενά; ωπα είπα μέσα μου ο καθηγητής τσίμπησε. Και βέβαια βγαίνω, βλέπετε μια παντρεμένη όλοι την νομίζουν ότι δεν έχ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η πρώτη της απιστία"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
4/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
200 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Έκπληξη στο πρώτο ραντεβού

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?