Η χήρα θεία του

Η χήρα θεία του

Το καλοκαίρι του 1999 ήταν μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για μένα, παρότι είχα πολλή δουλειά διάφορες οικονομικές υποχρεώσεις με ανάγκασαν να μην οργανωθώ για διακοπές. Η κούραση όμως ήταν τόσο μεγάλη που τελικά αποφάσισα να παραθερίσω για δύο εβδομάδες στο εξοχικό σπίτι μιας θείας μου.

Η θεία Ελένη , αφότου χήρεψε ζούσε μόνιμα στο εξοχικό και δεχόταν παντός είδους επισκέψεις (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό). Συγγενείς και φίλοι είχαν το εξοχικό της ως κέντρο συνάντησης το καλοκαίρι και δεν ήταν περίεργο να τύχει να βρίσκετε η μίση οικογένεια εκεί ειδικά τα σαββατοκύριακα.

Εγώ έφτασα μία παρασκευή τέλη Ιουλίου, στο σπίτι υπήρχαν ήδη δύο συγγενικές οικογένειες (δεν έχει σημασία ποιες). Περάσαμε όλοι μαζί ένα όμορφο σαββατοκύριακο και από δευτέρα μείναμε η θεία μου και εγώ. Σε αυτό το σημείο να σας περιγράψω όσο μπορώ καλύτερα την θεία μου. Τότε 52 ετών, κοντούλα, γεματούλα (όχι χοντρή όμως κάποια στιγμή ίσως στείλω μια φωτογραφία μιας γυναίκας που τις μοιάζει) με σχετικά μεγάλα βυζιά, μαύρα μαλλιά (βαμμένα) και μια πάντα χαρούμενη όψη. Γενικά μια πολύ απελευθερωμένη και δραστήρια και για να καταλάβετε πόσο την δεκαετία του 70 είχε φύγει από το χωριό ελεύθερη ακόμη για να ζήσει στην Θεσσαλονίκη και οδηγούσε ένα Όπελ Μάντα.

Δευτέρα λοιπόν και το πρωί παίρνω τα πράγματα μου και κατευθύνομε προς την παραλια αφού έχω πιει τον καφέ μου. Μέχρι και το απόγευμα η μέρα κυλάει φυσιολογικά, ηλιοθεραπεία, περιοδικά μεσημεριανό κτλ.

Το απόγευμα της δευτέρας λοιπόν συνέβη το αναπάντεχο. Καθόμουν στο πλαϊνό μπαλκόνι του σπιτιού που βλέπει προς την θάλασσα και έπινε τον φραπέ μου όταν άκουσα πίσω μου να μπαίνει στο δωμάτιο πίσω μου η θεία. Ήμουν έτοιμος να τις μιλήσω γυρνώντας πίσω όταν πριν προλάβω να βγάλω λέξη την είδα να ξεκουμπώνει το φόρεμα που φορούσε.

Ενστικτωδώς σώπασα και γονάτισα στο μπαλκόνι. Από την χαραμάδα της μπαλκονόπορτας μπορούσα να την δω ολόκληρη. Ξεκούμπωσε το φόρεμα από πάνω μέχρι κάτω και το έριξε στο κρεβάτι. Από το κομοδίνο πήρε μια κρέμα και ό... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η χήρα θεία του"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
18/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

8min
212 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป My cyber sex princess

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?