2 κολλητές αχόρταγες

2 κολλητές αχόρταγες

Με τη φίλη μου τη Δέσποινα γνωριζόμαστε απ τα 18 μας, όταν και μπήκαμε στο πανεπιστήμιο. Γνωρίσαμε όμως πραγματικά η μια την άλλη στα 22, όταν τελειώσαμε τη σχολή και για τα επόμενα δύο χρόνια που κάναμε μεταπτυχιακό συγκατοικούσαμε. Ταιριάζαμε πολύ σε όλα, αφού και οι δυο ήμασταν μες στην τρέλα (κι όχι μόνο λόγω της ηλικίας) και περάσαμε πραγματικά αξέχαστα.

Ειδικά στον ερωτικό τομέα ήταν αυτά τα δυο χρόνια ήταν τα καλύτερα της ζωής μας. Τόσο η Δέσποινα όσο κι εγώ είχαμε αρκετούς εραστές, κάποιους από αυτούς μάλιστα τους κάναμε πολύ χαρούμενους με το να τους μοιραζόμαστε. Είχαμε και την πρώτη μας λεσβιακή επαφή, κάτι που άρεσε πολύ και στις δυο μας και συνεχίστηκε για όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα. Δεν έχουμε μυστικά η μια απ την άλλη κι όποτε τυχαίνει να βρούμε κάποιον πολύ καλό στο κρεβάτι δε χάνουμε την ευκαιρία να τον μοιραστούμε.

Έτσι λοιπόν, μόλις της εξιστόρησα το πρόσφατο περιστατικό με τον Πρόδρομο, το πρώτο που έκανε ήταν να με ρωτήσει το πότε θα τον γνωρίσει. Με τον ίδιο είχαμε βρεθεί άλλες δυο φορές μέσα στην εβδομάδα, που ήταν ακόμα καλύτερες απ την πρώτη μας φορά που περιέγραψα στην προηγούμενη ιστορία μου. Ήταν ακόμα πιο ορμητικός και πολύ βίαιος, ιδιαίτερα απ τη στιγμή που του μίλησα για τη Δέσποινα. Ανυπομονούσε κι εκείνος να τη γνωρίσει κι ήταν σίγουρος ότι οι τρεις μας θα περνούσαμε τέλεια. Δεν είχε πάει ποτέ του με δυο γυναίκες ταυτόχρονα και το περίμενε πώς και πώς. Ειδικά όταν του έδειξα και μια φωτογραφία της φίλης μου τρελάθηκε εντελώς! Η Δέσποινα έχει ύψος 1.68, 52 κιλά, κοντά μαλλιά βαμμένα ξανθά και καστανά μάτια. Το στήθος της δεν είναι και τόσο μεγάλο, είναι όμως πολύ στητό για την ηλικία της. Εκείνο όμως που πραγματικά ζηλεύω πάνω της είναι το ολοστρόγγυλο και πεταχτό κωλαράκι της που μονοπωλεί τα αντρικά (και όχι μόνο) βλέμματα κάθε φορά που βγαίνουμε έξω.

Τελικά κανονίσαμε να συναντηθούμε το Σαββατόβραδο. Το πρωί με πήρε τηλέφωνο η Δέσποινα και μου είπε να πάμε για ψώνια. «Θέλω να τον τρελάνουμε απόψε τον πιτσιρικά, να... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "2 κολλητές αχόρταγες"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
12/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

9min
262 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Το παρτυ με τις φοιτήτριες

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?