Η φίλη του με την τρανσέξουαλ τον ξέσκισαν

Η φίλη του με την τρανσέξουαλ τον ξέσκισαν

Με λένε Κώστα και είμαι 30 χρονών, μελαχρινός με αθλητικό κορμί και εδώ και 1 χρόνο συζώ με την κοπέλα μου τη Νέλη, μια συνομήλικη καυλιάρα με λεπτό σωματάκι και τα τελειότερα βυζιά που έχω δει σε γυναίκα!

Ο τελευταίος χρόνος και για τους 2 μας ήταν ένα συνεχόμενο ταξίδι ηδονής, γιατί μένοντας μόνοι είχαμε όλο το χρόνο και το χώρο να εξερευνήσουμε κάθε κομματάκι της 'ανώμαλης' φαντασίας μας. Μεταξύ μας δεν έχουμε ταμπού και μπορώ να πω ότι με εξαίρεση την κοπρολαγνεία έχουμε δοκιμάσει αρκετά πράγματα μεταξύ των οποίων fisting, κατούρημα, αλλαγή ρόλων, S/m, σεξ σε δημόσιους χώρους κτλ. Γενικά το σεξ με τη Νέλη είναι πάντα μια μοναδική εμπειρία γιατί η κοπέλα πραγματικά δεν έχει όρια! Ακόμα και πράγματα που δεν είχε σκεφτεί να κάνει, όταν τα ακούσει, ή τα δει από κάπου, είναι διατεθειμένη να τα δοκιμάσει και να τα φτάσει στα όρια τους.

Η ιστορία που θα σας πω, που συνέβη την περασμένη εβδομάδα και που η Νέλη με έβαλε να γράψω γιατί την καυλώνει η ιδέα να ξέρουν και άλλοι τι έγινε εκείνη τη μέρα, ήταν η αρχή για μια καινούργια άκρως ερεθιστική εμπειρία που από τότε αποφασίσαμε να εισάγουμε στο κρεβάτι μας. Πριν ξεκινήσω να την περιγράφω, οφείλω να πω ότι σημαντικό στοιχείο στην ερωτική μας ζωή ήταν ως φαντασίωση, η συμμετοχή μιας τρανσέξουαλ στα παιχνίδια μας. Πολλές φορές όταν πηδιόμαστε, ή καλύτερα όταν μου ξεχειλώνει το κωλαράκι με το strap-on που με έβαλε να της αγοράσω, θέλει να με ακούει να της περιγράφω πως θα γαμιόμουν μπροστά της με μια τρανς. Μπορούμε να μιλάμε ώρες με κάθε λεπτομέρεια για τη φάση, μέχρι να εκραγούμε και οι δύο από καύλα και εγώ να χύνω ασταμάτητα πάνω στην κοιλιά μου όπως με πηδάει το μωρό μου ανάσκελα και εκείνης να της τρέχουν τα χυσάκια της από το πρησμένο μουνί της παντού πάνω στα μπούτια της, μουσκεύοντας το κρεβάτι!

'Ένα απόγευμα λοιπόν βρισκόμουν στο σαλόνι μας και την ώρα που ήμουν απασχολημένος με κάτι... άκουσα ξαφνικά τον ήχο του κλειδιού στην πόρτα, έναν ήχο που τη στιγμή εκείνη με έκανε προσωρινά να παγώσω αλλά ταυτόχρ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η φίλη του με την τρανσέξουαλ τον ξέσκισαν"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
12/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

14min
365 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Τριήμερο με την κοπέλα μου

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?