Η παντρεμένη τον ξεθέωσε

Η παντρεμένη τον ξεθέωσε

Είναι η πρώτη φορά που στέλνω μια ιστορία μου στο site σου.

Η ιστορία αυτή είναι 100% αληθινή και θα ήθελα να τη μοιραστώ με όλους και όλες που αγαπάνε τις ιστορίες που δημοσιεύονται στο site σου.

Συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι. Εγώ είμαι 29 χρονών, παντρεμένος και κάθε χρόνο πάω διακοπές για στο χωριό μου, στο νησί από το οποίο κατάγομαι. Δεν είναι πολύ τουριστικό αλλά μαζεύει λίγο κόσμο, κυρίως οικογένειες με τα παιδιά τους, επειδή είναι δίπλα στη θάλασσα και σχετικά ήσυχο μέρος.

Συνήθως οι διακοπές εκεί κυλάνε ήσυχα, χωρίς τίποτα το απρόοπτο. Πέρυσι όμως, εμφανίσθηκε μια ύπαρξη που τάραξε τον ήσυχο κόσμο μου. Ήταν η Ανέτα. Μια γυναικάρα με τα όλα της. 38 χρονών, ψηλή με πιασίματα, φοβερό κώλο, και δύο λαχταριστά βυζιά. Το πρόσωπό της σε μαγνήτιζε με το λάγνο βλέμμα της. Ήταν από τις γυναίκες που μόλις τις βλέπεις λες "αυτή είναι γεννημένη για γαμήσια".

Σε αντίθεση με αυτή, ο άντρας της ήταν ένας ανθρωπάκος, ήσυχος και χαμηλών τόνων. Δάσκαλος στο επάγγελμα.

Σύντομα γνωριστήκαμε οικογενειακώς, και βρισκόμασταν συχνά στη θάλασσα για μπάνιο. Η γυναίκα μου παρατήρησε από την αρχή την "ύποπτη" όπως έλεγε στάση της και το βλέμμα της που όπως έλεγε ήταν γεμάτο πουτανιά. Άσε που όλο μου έλεγε για τα περίεργα βλέμματα που μου έριχνε. Εγώ βέβαια την καθησύχαζα, λέγοντας ότι υπερβάλει. Άσε που δεν μου άρεσε και καθόλου. Αυτό βέβαια ήταν μεγάλο ψέμα. Η αλήθεια είναι ότι καύλωνα αφάνταστα με τη καυλιάρικη (και πεινασμένη για sex) φάτσα της, και τις μεγάλες βιζάρες της.

Με τον καιρό η στάση της έγινε ακόμα πιο παρεξηγήσιμη. Στη θάλασσα φόραγε μπικίνι, 2 νούμερα κάτω από το κανονικό της, με αποτέλεσμα μόλις και κρατιούνταν, η κολάρα της και οι βιζάρες της και δεν πετάγονταν έξω. από τη άλλη δεν μπορούσε να κάνει τοπλες, αν και πολύ θα το ήθελε, όπως μου εξομολογήθηκε, μιας και ήταν οικογενειακή παραλία με πολλά παιδάκια να παίζουν.

Στη θάλασσα, πολλές φορές, με πρόφαση το παιχνίδι, με άγγιζε με τα βυζιά της και έτριβε το καυλί μου με την κολάρα της, προσπαθώντας ν... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η παντρεμένη τον ξεθέωσε"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
7/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
291 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Πως τα φέρνει η ζωή ...

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?