Μετά απο τις φίλεςτης σειρά πήραν οι φίλοι του

Μετά απο τις φίλεςτης σειρά πήραν οι φίλοι του

Ενθουσιασμένη με την τροπή που είχε αποκτήσει η ερωτική μου ζωή, είμαι πια σίγουρη πως όσο κι αν είπα στον Δημήτρη ότι δε θέλω να τον καλομάθω, από εδώ κα μπρος θα καλώ τις φίλες μου συχνότερα. Δεν του είπα τίποτα βέβαια, κι όπως κάθε Τετάρτη είπαμε να πάμε στο γήπεδο για τρέξιμο. Είναι κι αυτό ένα ερωτικό παιχνιδάκι για μένα, αφού φροντίζω να ντύνομαι προκλητικά και με το που γυρίζουμε σπίτι ο Δημήτρης μου ορμάει.

Έτσι λοιπόν και χθες φόρεσα ένα μοβ κολάν κι ασορτί στρινγκ, που φρόντιζα να το δείχνω κάθε τόσο δήθεν κατά λάθος στον Δημήτρη που έτρεχε ένα βήμα πίσω μου. Ειδικά όταν σταματήσαμε και πήγαμε στο πλάι για να κάνουμε κάποιες ασκήσεις εκείνος άρχισε να με χουφτώνει, δείγμα ότι το στρινγκ μου είχε κάνει τη δουλειά του.

Όταν είπαμε να φύγουμε τον άκουσα με έκπληξη να προσκαλεί στο σπίτι για καφέ και το φίλο του το Αγησίλαος που είχαμε συναντήσει εκεί. Στην αρχή με πείραξε, αμέσως όμως σκέφτηκα ότι μπορεί να είχε κάτι άλλο στο μυαλό του και τελικά δε διαμαρτυρήθηκα καθόλου. Με το που πήγαμε σπίτι κι έφτιαξα τους καφέδες και τους έδωσα τα ποτήρια έβγαλα χωρίς δισταγμό το άσπρο κοντομάνικο μπλουζάκι που φορούσα κι είπα ότι πάω να κάνω μπάνιο.

Ο Αγησίλαοςς έριξε μια ματιά στο στήθος μου που καλυπτόταν από το άσπρο σουτιέν μου και γύρισε κατευθείαν το κεφάλι του απ' την άλλη μεριά. Ο Δημήτρης χαμογέλασε και το βλέμμα του έδειχνε ότι χαιρόταν που είχα καταλάβει τα σχέδιά του κι ήθελε να συνεχίσω. Έκανα κάποιες δουλειές στην κουζίνα, φροντίζοντας κάθε τόσο να σκύβω, δείχνοντας στο Αγησίλαος πότε τα βυζιά μου και πότε το στρινγκ μου που εξείχε απ' το κολάν μου. Κάθισα στα πόδια του Δημήτρη και τον φίλησα. Τύλιξε τα χέρια του γύρω απ' τη μέση μου κι ύστερα τα ανέβασε πιο ψηλά, χουφτώνοντας τα βυζιά μου. «Να πηγαίνω εγώ.» είπε ο Αγησίλαοςς. «Γιατί βιάζεσαι τόσο;» τον ρώτησα ναζιάρικα και στάθηκα όρθια δίπλα του, τρίβοντας το εξόγκωμα που είχε αρχίσει να δημιουργείται κάτω απ' τη φόρμα του. Αισθάνθηκε άβολα και κοκκίνισε, όμως εγώ χωρίς να δώσω σημασία έβαλα το... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Μετά απο τις φίλεςτης σειρά πήραν οι φίλοι του"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
12/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

7min
299 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Πρώτη φορά με την κολλητή μου

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?