5 φίλοι και η μαρία σε πάρτυ γενεθλίων

5 φίλοι και η μαρία σε πάρτυ γενεθλίων

Λεώ να σου στείλω μια απο τις πιο προχωρημένες ιστορίες της ζωής μου. Αλλωστε λέγοντας τα, ξεσκάς κιολάς!

Το όλο σκηνικό έγινε όταν τα είχα με την Μαρία, στο Πανεπιστήμιο. Με την Μαρία, μπορεί να μην κάναμε πολλά πράγματα μαζί, όσο αφορά το σεξ, αλλά και οι δύο είχαμε απίστευτο θάρρος και οικιότητα, και συχνά, όσο και αν φαίνεται αστείο, κάναμε βόλτες στο internet και βλέπαμε τσόντες!

Το τί βιντεάκια είχαμε δει, δεν λέγεται, αλλά ποτέ δεν είχε δοθεί η ευκαιρία για να ... βγάλουμε τα μάτια μας! Αλλωστε και η Μαρία ήταν παρθένα και αυτό περίπλεκε τα πράγματα. Τα σχόλια που κάναμε για τις τσόντες ήταν απίστευτα. Η Μαρία κυρίως θαύμαζε την ποικιλία και τα δίαφορα μεγέθη των ανδρικών οργάνων που έβλεπε!

Εγώ θαύμαζα το στήθος και τον κώλο της, και σκεφτόμουνα πότε επιτέλους θα γίνει κάτι!

Φυσικά όποτε, της την έπεφτα λίγο πιο πολύ, με απομάκρυνε και την έκανε για ... διάβασμα! Απορώ πως την αντιμετώπιζε την καύλα της αφού είμαι σίγουρος ότι ερεθιζόταν υπερβολικά με το όλο σκηνικό!

Τελοσπαντων, για να προχωρήσω, ήρθε η μέρα των γενεθλίων ενος φίλου μου, του Νίκου. Ο Νίκος ήταν γιος μπαμπά με πολλά ξενοδοχεία στην Αθήνα, μερικά εξ αυτων λίγο πονηρά. Ετσι λοιπόν κάλεσε όλη την παρέα σε ένα απο τα ρουφ γκάρντεν για να το γιορτάσουμε.

Να κάνω εδώ μία παρένθεση και να αναφέρω ότι στην κλειστή παρέα τότε εκτός απο τον Νίκο ήταν και ο Γιώργος και ο Ηλίας και ο Δημήτρης, όλοι παιδικοί φίλοι. Ολοι φυσικά ήταν παρόντες στο παρτάκι του Νίκου.

Εγώ με την Μαρία σκάσαμε μύτη απο νωρίς. Η Μαρία εκείνη την μέρα για πρώτη φορά το είχε παρακάνει λίγο με το ντύσιμό της, κάτι που εμένα με ανέβασε στα ύψη, αλλα ταυτόχρονα με εκνεύρισε γιατί δεν θα ήμουν ο μόνος που θα το θαύμαζε!

Φορούσε ένα σούπερ μίνι, με πουκάμισάκι που έδενε μπροστά! Είχε βάλει και ένα ζευγάρι τακουνάκια και το όλο συνολάκι παρα ήταν χοτ!

Τέσπα, πήγαμε, καθίσαμε και αρχίσαμε να τα πίνουμε. Ποτό, χορός, μουσική, φαγητό, ομολογουμένος περνούσαμε καταπληκτικά. Η Μαρία βέβαια μας είχε καυλώσει όλους, ά... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "5 φίλοι και η μαρία σε πάρτυ γενεθλίων"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
17/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
208 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η αγγελία

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?