Παίρνοντας την μάτι να τον κερατώνει

Παίρνοντας την μάτι να τον κερατώνει

Είμαι 34 χρόνων και είμαι παντρεμένος με την Άννα η οποία είναι μόλις 23 χρόνων .

Πραγματικά παιδιά δεν είναι η πολύ όμορφη κοπέλα αλλά είναι σκέτος πειρασμός με υπέροχα στρογγυλά βυζάκια που πάντα τα αφήνει να φαίνονται και ωραίο νεανικό κωλαράκι.

Ποτέ δεν με πείραζε που ντυνόταν προκλητικά αντιθέτως με καύλωνε γιατί ήξερα ότι την κοίταζαν άλλοι και την πηδούσα εγώ .

Πριν 2 μήνες άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι συνέβαινε για αυτό και εγώ ένα σαββατοκύριακο της είπα ότι θα έφευγα για Αθήνα ενώ δεν έφυγα και έκλεισα δωμάτιο σε ένα κοντινό ξενοδοχείο.

Το απόγευμα πήγα και την έστησα στο πάρκο απέναντι από το σπίτι μας και παρακολουθούσα , μετά από 2 περίπου ώρες ήρθε σπίτι μας ο λογιστής μου που είχα στην επιχείρηση μου και βλέπω την Άννα να του ανοίγει με μια πολύ κοντή φούστα που όταν την αγοράσαμε απόφευγε να την φοράει γιατί όπως έλεγε δεν έκρυβε και τίποτα.

Μετά από λίγα λεπτά δεν άντεξα και πήγα κοντά στο σπίτι και κοίταζα από ένα παράθυρο στην κουζίνα που είχε και θέα το σαλόνι και όταν την είδα να τον φιλάει έπαθα την πλάκα μου .

Προς στιγμή θύμωσα αλλά μετά ήθελα να δω τι θα γινόταν αν ήταν η αρχή της σχέσης τους η αν πηδιόντουσαν κανονικά. μετά από λίγο την είδα να κατεβαίνει χαμηλά και να του βγάζει τον πούτσο έξω και να τον παίρνει στο στόμα της. Τρελάθηκα ήθελα να μπω μέσα και να τους σκοτώσω και τους 2 τον έπαιρνε βαθιά στο στόμα της σαν κοινή πουτάνα .

Σε λίγα λεπτά ο θυμός μου αντικαταστάθηκε από τρομερή κάβλα . όταν τον έβγαλε από το στόμα της είδα ένα πελώριο πούτσο που τον χάζευε η Άννα , τότε ντράπηκα γιατί εμένα είναι γύρω στα 17-18 εκατοστά και αυτό που έβλεπα ήταν αρκετά πιο μεγάλος από τον δικό μου και χοντρός .

Τότε άρχισα και εγώ να τραβάω μαλακία με την πουτάνα την γυναίκα μου που θα πηδιόταν με άλλο. Για να μην στα πολυλογώ μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε ένα τρελό γαμήσι τον έπαιρνε όλο μέσα της και μάλιστα ανεβοκατέβαινε πάνω του με δύναμη και βίαια , ενώ εγώ σαν μαλάκας έπαιζα τον πούτσο μου μέχρι που την είδα να σηκώνετ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Παίρνοντας την μάτι να τον κερατώνει"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
29/4 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
229 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η καινουρια κατακτηση

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?