Το προξενιό του έβγαλε τρίο

Το προξενιό του έβγαλε τρίο

Με την Έλενα γνωριστήκαμε στη δουλειά, πριν από ένα χρόνο. Τότε συνέβη η ιστορία που θα σας περιγράψω η οποία είναι 100% αληθινή.

Εκείνο το διάστημα ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα, ψαχνόμουνα γενικώς και συζητάγαμε με την Έλενα που είχε μια πολύμηνη σχέση για τα ερωτικά μας. Κάποιες φορές όταν περνούσε η ώρα στο γραφείο και μέναμε μόνοι μας λέγαμε ακόμη και πιο προσωπικά πράγματα αλλά ποτέ δεν είχε υπάρξει κινητικότητα ως προς το καμάκι, ήταν μια περισσότερο συναδελφική και φιλική σχέση παρά οτιδήποτε άλλο.

Όσο περνούσε ο καιρός και πήρα θάρρος της είπα αν έχει καμία φίλη να μου γνωρίσει και εκείνη μου πρότεινε την Κατερίνα. Μια συνομήλικη της 23 ετών ιδιαίτερα όμορφη και πεταχτούλα όπως μου είπε. «Δεν πολυγουσταρει τις δεσμεύσεις στο λέω από τώρα» μου ξηγήθηκε η φιλενάδα κι εγώ συμφώνησα αφού κάτι τέτοιο έψαχνα ο κολασμένος!!!!

Λίγες μέρες μετά κανονίσαμε με ένα φιλικό ζευγάρι από τη δουλειά να βγούμε για ποτό. Ευκαιρία να φέρουμε και την Κατερίνα μου είπε η Έλενα, έτσι κι έγινε. Πήγαμε στο κέντρο (Romeo) και έπεσαν οι ανάλογες συστάσεις.

Όσο περνούσε η ώρα και το κέφι άναβε με τη βοήθεια του Γιαννάκη του περιπατητή, εγώ και η Κατερίνα ήρθαμε πιο κοντά. Χορέψαμε, ακουμπηθήκαμε κτλ κτλ μέχρι που σιγά σιγά τα χέρια μας στο τραπέζι άρχισαν να χαϊδεύουν τα πόδια ο ένας του άλλου. Χαζομαρουλες δηλαδή αλλά έδειχνε πως το πράγμα είχε γρήγορη πρόοδο.

Κάποια στιγμή για να μην τα πολυλογώ βρεθήκαμε και στην τουαλέτα του κλαμπ. Έπεσαν τα πρώτα φιλάκια με τη συνοδεία γλώσσας αλλά τίποτα παραπάνω.

Η νύχτα κύλησε με αυτά τα μικρά αλλά υπέροχα χαμουρεματάκια.... Ώσπου ήρθε η στιγμή να την κάνουμε. Εγώ κατά την πάγια τακτική μου δεν είχα μαζί αμάξι για να τα πιω τα κορίτσια δεν είχαν αμάξι ούτως η άλλως Έτσι μας πήραν τα παιδιά που ήταν μαζί μας ο Γιάννης και η Μαρία. Εκείνοι έκατσαν μπροστά και Εγώ με την Κατερίνα και την Ελένη πίσω.

Στο δρόμο το ουίσκι έκανε το θαύμα του!!!!!

Εγώ και η Κατερίνα επιδοθήκαμε σε ένα απίστευτο χαμουρεμα στο αμάξι με γλωσοφιλα χου... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Το προξενιό του έβγαλε τρίο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
17/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
196 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป มหัศจรรย์แห่งรัก

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?