Οι 2 ιταλίδες που γνώρισε στην пλάκα

Οι 2 ιταλίδες που γνώρισε στην пλάκα

Ήταν Σάββατο απόγεμα, Αύγουστος του 2001. Οι γονείς μου είχαν φύγει για ταξίδι στο εξωτερικό απο το απόγευμα και είχα μείνει μόνος στο σπίτι. Η ζέστη ήταν ανυπόφορη, όλοι μου οι γνωστοί είχαν φύγει για διακοπές και η μόνη ασχολία που μπορούσα να σκεφτώ ήταν η τηλεόραση.

Ήταν 7 το απόγευμα και οι ώρες μπροστά στην TV περνούσαν αργά και βασανιστικά, έπρεπε κάτι να κάνω. Βγαίνω στο μπαλκόνι και κοιτάω τους έρημους δρόμους, ενώ ταυτόχρονα άρχισα να στέλνω μυνήματα σε όποιο νούμερο είχα αποθηκευμένο στο κινητό μου.

Ξαφνικά αποφασίζω να βγω έξω μόνος, στο κάτω κάτω ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η τύχη. Σκέφτηκα να πάω βόλτα στην Πλάκα να δώ λίγο κόσμο να ξεφύγω απο την ερημιά των προαστίων. 2 ώρες αργότερα βρέθηκα να περπατάω μόνος στα σοκάκια της Πλάκας χωρίς να έχω σκοπό η προορισμό. Τη στιγμή που άρχισα να μελαγχολώ νοιώθω ένα χέρι στον ώμο μου να με σκουντάει και κάποιον να μιλάει σπαστά αγγλικά.

Ήταν δυο τουρίστριες, απο όσο μπόρεσα να καταλάβω ιταλίδες, οι οποίες με ρωτούσαν πως να φτάσουν στην πλατεία ομόνοιας. Γυρνόντας το βλέμμα μου προς αυτές έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Η μία ήταν γύρω στα 20 με καστανά ίσια μαλλιά μακριά μέχρι τη μέση, πανέμορφα πράσινα μάτια και σαρκώδη χείλη και δέρμα σφιχτό και ηλιοκαμμένο, σχεδόν σοκολατί.

Φορούσε ένα κοντό άσπρο μπλουζάκι με τιραντάκια πάνω στο οποίο διαγραφόταν το περίγραμμα των ολοστρόγγυλων και σφιχτών βυζιών της και ένα κολητό μαυρό σορτσάκι το οποίο τόνιζε τις καμπύλες ενός τέλειου κώλου. Μπόρεσα να διακρίνω το piercing στον αφαλό και το τατουάζ στην μέση το οποίο ξεπρόβαλλε στο σημείο οπου ξεκίναγε το σορτσάκι. Η δεύτερη ήταν μεγαλύτερη, γύρω στα 28, λιγότερο μαυρισμένη με κοντό μάυρο μαλλι και αρκετά πιο ψηλή. Φορούσε ένα λευκό μπικίνι του οποίου το κάτω μέρος ήταν καλυμμένο με ένα πράσινο παρεό. Το σώμα της ήταν υπερβολικά γυμνασμένο είχε ανοιχτούς ώμους, σχηματισμένους κοιλιακούς και μυώδη μπούτια. Είχε πολύ μικρό στήθος αλλά στο μπικίνι μπορούσα να διακρίνω δυο τεράστιες και πεταχτές ρώγες.

Αφ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Οι 2 ιταλίδες που γνώρισε στην пλάκα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
201 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Τα ούζα

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?