Σέξ και διακοπές στην ελλάδα

Σέξ και διακοπές στην ελλάδα

Πριν δυο εβδομάδες κατέβηκα με τις ερωμένες μου για άδεια στην Ελλάδα και η Αθήνα και η Άρτα πάλι αναστέναξε από τα φοβερά γαμήσια μας!

Οπως σας είχα γράψει εδώ και καιρό γαμάω και την ξαδέρφη μου ενώ συζώ με την ανιψιά μου στην Γερμανία, όλη αυτή η φάση είναι κρυφή και δόξα το θεό δεν μας πήρε ακόμα χαμπάρι κανένας,

Για να απολαύσετε καλύτερα κατάφερα να φωτογραφήσω το Λενάκι μου εν ώρα δράσης( δεν ήθελε αλλά μετά μου επέτρεψε)!

Το πρώτο βράδυ κιόλας ήξερε το Λενάκι μου ότι πρέπει να με αφήσει για να περιποιηθώ την ξαδέρφη μου που μετά τον χωρισμό από τον άντρα της, με περιμένει όπως όπως για να την ικανοποιήσω!

Μόλις μείναμε μόνοι στο σαλόνι την τράβηξα κοντά μου και φιλιόμασταν για πολύ ώρα, μέχρι που μου έβγαλε τον πούτσο έξω και μου λέει: αυτή είναι το γιατρικό μου πούστη άντρα, με έκανες αμαρτωλή πουτάνα, και χωρίς να χάσει χρόνο τον ρούφαγε! είχα να την γαμήσω τρεις μήνες από την τελευταία της επίσκεψη στην Γερμανία, και έδειχνε τελειωμένη από καύλα!

Γουστάρεις πούστη άντρα ε, θέλεις να σε τσιμπουκωνω σαν πουτάνα! αυτό ήτανε δεν άντεξα και τα χυσια μου πετάχτηκαν στο λαιμό της με οργή!

ΑΧΧΧ ναι και τώρα γλύψε με πούστη, γλύφε το μουνί τις πουτάνας σου ξαδέρφης! τι να πω σκέτος δυναμίτης η γυναίκα, το ίδιο και η κόρη της, η μόνη διαφορά : 17 χρόνια !!!!!! Αλλά ξέρει να γαμιέται και συγχρονιζόμαστε τέλεια, και στο κρεβάτι και καθημερινά!

Άρχισα να την ξεντύνω και να της τρίβω τα βυζομπαλα, που από τα μπάνια δείχνανε σαν μετάξι:

Ναι γαμιά μου πιπίλισε μου τις ρόγες! υπάκουσα, με το χέρι μου να τρίβει την κλειτορίδα της, ρούφαγα λαίμαργα τα βαριά βιζομπαλα της! μετά την γονάτισα και κάρφωσα την γλώσσα μου στο μουνί της! συνηθισμένη αίσθηση, χτυπιόταν σαν σκύλα ενώ τα μπούτια της είχαν πλημμυρίσει όπως πάντα από τα υγρά της!

Με έφτιαξες καριολι, πούστη, έλα τώρα βαλτον στο μουνί έλα! δεν της χάλασα χατίρι και ο πούτσος μου άνετα γλίστρησε μέσα! ΑΑΑΑΑΑΥΥΥΥΥ, πούστη με γαμαααας σαν σκυλααα! η γυναίκα έσβηνε, δεν έφτανε η κούραση του ταξιδιού, είχα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Σέξ και διακοπές στην ελλάδα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
337 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η πιτσιρίκα τον καθοδήγησε

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?