Η πιτσιρίκα ήξερε να τον παίρνει

Η πιτσιρίκα ήξερε να τον παίρνει

Δεν ξέρω τι συμβαίνει σε άλλες πόλεις, όμως στην Θεσσαλονίκη, το τελευταίο διάστημα τα κοριτσάκια αποθρασύνθηκαν εντελώς. Ακούστε τι έγινε προχθές.

Μια φίλη είχε γενέθλια και μάζεψε την τσακαλοπαρέα για τα σχετικά. Στο πάρτυ ήρθε και μια πιτσιρίκα,η γονείς της οποίας έμεναν δίπλα απο το σπίτι της φίλης μου και στο παρελθόν, πριν μπει δηλαδή στο πανεπιστήμιο, της έκανε ιδιαίτερα. Άπό την ώρα που πήγα μέχρι την ώρα που έφυγα, η μικρή δεν με άφησε λεπτό από τα μάτια της. Με κοιτούσε συνέχεια, προσπαθούσε να πιάσει συζήτηση....Κάποια στιγμή η φίλη μου ήρθε και μου είπε ότι το μικρό με γουστάρει και ότι θέλει να με συστήσει. Της είπα ναι, έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και λίγο πριν φύγω ανταλλάξαμε τηλέφωνα, "δια παν ενδεχόμενον".

Την επομένη το πρωί, μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήθελε να μου κεράσει καφέ, όπως και έγινε. Βγήκαμε σε ένα καφέ της παραλίας, που συχνάζουν φοιτητές, μιλήσαμε για το πανεπιστήμιο, για τους καθηγητές που συνεχίζουν οι ίδιοι, και άλλα τέτοια. Φεύγοντας με κάλεσε στο σπίτι της για ποτό, ιδέα την οποία αντιμετώπισα διστακτικά, γνωρίζοντας ότι μένει με τους γονείς της. Της πρότεινα να έρθει στο δικό μου και δέχθηκε, άσχετα αν οι δικοί της -όπως μου είπε -έλειπαν.Στο αυτοκίνητο, η συζήτηση συνεχίστηκε χωρίς προεκτάσεις, ενώ μια αδέξια δική μου κίνηση κόντεψε να μας βγάλε εκτός δρόμου, αφού μου έπεσε το τσιγάρο και ευτυχώς μου έκαψε μόνο το παντελόνι και το μποξεράκι και όχι το πόδι!

Όταν φτάσαμε, έκανε μια βόλτα στο σπίτι, το οποίο όπως είπε της άρεσε. Της έδειξα που ειναι το μπαρ για να βάλει ποτό, τα σι-ντι για τη μουσική και την άφησα προκειμένου να πλυθώ και να αλλάξω αφού όλα επάνω μου μύριζαν καμένο ρούχο.Μπήκα στην κρεβατοκάμαρα, βρήκα τις φόρμες που συνήθως φοράω στο σπίτι και άρχισα να ψάχνω για εσώρουχα. Μπήκα στο μπάνιο της δικής μου κρεβατοκάμαρας για να αλλάξω, ξεπλένοντας πρώτα το πόδι μου που ευτυχώς δεν είχε καεί από το τσιγάρο. Όταν σήκωσα τα μάτια και κοίταξα στον καθρέπτη, πίσω μου είδα τη μικρή να με κοιτάει και να ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η πιτσιρίκα ήξερε να τον παίρνει"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
230 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Με την κοπελιά του και την αδερφή της

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?