Εκείνο το καλοκαίρι του '91 στό αιγαίο...

Εκείνο το καλοκαίρι του '91 στό αιγαίο...

Συγχαρητήρια, είμαι αναγνώστρια της σελίδας σας εδώ και λίγους μήνες. Σε φιλική συντροφιά κάποιος συντοπίτης σας, ανέφερε κάτι για την ιστοσελίδα σας, συγκράτησα το όνομα και έτσι, από περιέργεια περισσότερο, σας βρήκα.

Αυτό που θα σας περιγράψω συνέβη πριν πολλά χρόνια (12), αλλά ακόμα διατηρώ μία ευχάριστη ανάμνηση. Ήμουν φοιτήτρια ακόμη 22 ετών, σε διακοπές σε μικρό νησί του Αιγαίου με φίλη. Μέναμε σε μικρή πανσιόν και κάθε ημέρα πηγαίναμε σε διάφορες παραλίες του νησιού που τις περισσότερες φορές ήσαν ερημικές. Έτσι βρίσκαμε την ευκαιρία να μαυρίζουμε topless, χωρίς να μας βλέπουν άλλα μάτια. Δυστυχώς η φίλη μου αναγκάστηκε, για οικογενειακούς λόγους, να φύγει ενωρίτερα για το σπίτι της. Με έπεισε όμως να μην την ακολουθήσω και να χαρώ τις λίγες ακόμα ημέρες που μου έμεναν.

Τον τελευταίο καιρό είχαμε γνωρίσει ένα ζευγάρι που έμενε δίπλα μας. Επειδή ήσαν ευχάριστοι και εκτός των άλλων, είχαν νοικιάσει αυτοκίνητο, τους ακολουθούσαμε στις εξορμήσεις τους. Ο άντρας (Μάκης) ήταν 45αρης και η γυναίκα του 38-40. Έκανε και αυτή μπάνιο topless, αλλά εμείς προβληματιστήκαμε, επειδή ήταν μπροστά ο άντρας της. Από μόνη της όμως μας παρότρυνε να την μιμηθούμε. Και οι δύο τους, παρ' όλα τα χρόνια τους, ήσαν καλοσχηματισμένοι. Κάναμε ωραία παρέα, ήσαν πολύ άνετοι και μιλάγαμε σαν συνομήλικοι. Μας περιέγραψαν πως γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν (δεν είχαν παιδιά). Γενικά μας άφησαν την εντύπωση ότι είχαν μια ωραία σχέση.

Όταν έμεινα μόνη μου, συνέχισα να κάνω μαζί τους παρέα και τους ακολουθούσα στις εξορμήσεις σε παραλίες. Κάποιο βράδυ ξύπνησα και μέσα στην καλοκαιρινή βραδινή ησυχία, τους άκουσα που έκαναν έρωτα. Δεν κρατήθηκα και έπαιξα μόνη μου έχοντας τον Μάκη για παρτενέρ στην φαντασία μου. Την άλλη ημέρα με ερώτησε διακριτικά η Μίρκα αν με είχαν ενοχλήσει το βράδυ και δεν έκρυψα ότι τους άκουσα. Η ημέρα κύλησε φυσιολογικά και μάλιστα απόλαυσα ένα καταπληκτικό μασάζ που μου έκανε η Μίρκα στην παραλία, στην πλάτη και τα πόδια (ήταν γυμνάστρια). Χωρίς φανερό λόγο, αψ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Εκείνο το καλοκαίρι του '91 στό αιγαίο..."

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

7min
302 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Το ζευγάρι και οι δυο Ιταλοί

696  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?