Αχ νίκη - 6 φορές σε μια ώρα!

Αχ νίκη - 6 φορές σε μια ώρα!

Ειμαι 30 χρονών και έχω αρκετές εμπειρίες στήν ζωή μου. Υπάρχει όμως μία γυναίκα Νίκη το ονομά της, την οποία δε πιστεύω ότι θα την ξεχάσω ποτέ λόγω της τρομερής σεξουαλικότητας και θηλυκότητας που μου εξέπεμπε.

Ήταν μελαχροινή με μακριά μαλλιά με "φυσικό" περμανάντ, καστανά μάτια, μικροκαμωμένη με προκλητικό σώμα και πρόσωπο Τζαμαικανής καλλονής. Τη γνώρισα πριν 9 χρόνια και είμαστε 1,5 χρόνο περίπου μαζί, πριν έρθει η "κακιά" στιγμή του χωρισμού μας. Είχαμε τέλεια σεξουαλική ζωή μιας και ταιριάζαμε σε όλα τα ζητήματα.

Κάναμε έρωτα παντού και πάντα σχεδόν 3-4 φορές κάθε μέρα με τέτοιο πάθος όπως αυτό της πρώτης μας φοράς και κάτι περισσότερο. Παραδεχόμαστε και οι δύο πώς σε καμμιά προηγούμενη σχέση μας δεν είχαμε νιώσει έτσι.

Όπως μία Κυριακή που θα μου μείνει αξέχαστη για όλη μου την ζωή.

Πήγαμε αργά το μεσημέρι λοιπόν σε μια γνωστή χασαποταβέρνα στούς πρόποδες τής Πεντέλης και παραγγείλαμε 1.5 κιλό κόκκινο ντόπιο κρασί, παϊδάκια, τζατζίκι, τυροκροκέτες κ.ά. Προς το τέλος του φαγητού λοιπόν, θέλεις η ζεστή ατμόσφαιρα, η χαμηλή μουσικούλα, τα ωραιότατα αιδέσματα, είχαμε φτιαχτεί αλλά κανείς μας δεν γνώριζε το τι θα γινόταν αργότερα.

(Ήξερα ότι τα παϊδάκια ανεβάζουν την χοληστερίνη, αλλά πρώτη φορά έβλεπα να ανεβάζουν τον πούτσο μου και να βράζουν τα μουνί της.)

Χωρίς καθυστέρηση βγαίνουμε έξω (είχε σουρουπώσει) μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και αρχίζουμε να φιλιόμαστε με μανία σα να κάναμε έρωτα πρώτη φορά. Έπιασα το μουνί της που όπως πάντα έβραζε σαν ηφαίστειο και αυτή άρχιζε να μου ξεκουμπώνει το πουκάμισο να με φιλάει και να γλύφει τα στήθια μου. Η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο αλλά λόγω της ώρας και της τοποθεσίας αποφασίσαμε να πάμε γρήγορα σε ένα ξενοδοχείο, και αυτό που γνωρίζαμε ήταν στην Συγγρού δηλαδή 1.5 ώρα με την κίνηση που είχε.

Ξεκίνησα αμέσως και σε όλη την διαδρομή είχε βγάλει σχεδόν όλα τα ρούχα της εκτός απο το στρινγκ και για να μην τη βλέπουν οι άλλοι οδηγοί άφησε πάνω της μόνο το μακρύ δερματινό της και τίποτα άλλο! ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Αχ νίκη - 6 φορές σε μια ώρα!"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
268 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Εκδίκηση και ξεπαρθένιασμα

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?