Παρηγοριά στη συνάδελφο

Παρηγοριά στη συνάδελφο

Είμαι ο Γιώργος 40 χρόνων παντρεμένος. Θέλω να σας πω μια ιστορία που μου συνέβη πριν λίγο καιρό.

Στη δουλειά μου είναι κάποιες γυναίκες, με μια από αυτές, την Mαρία, 35 χρόνων με αρκετά πλούσιο στήθος. Θα έλεγα ότι είμαστε καλοί φίλοι και λέμε τα προβλήματα μας. Μου λέει μια μέρα ότι θέλει να μου μιλήσει για τον άντρα της .

Προς το απογευματάκι βρήκαμε λίγο χρόνο και ησυχία ,οι πιο πολύ είχαν σχολάσει, και κάτσαμε να τα πούμε . Άρχισε να μου μιλάει και μου λέει ότι ο άντρας της εδώ και ένα μήνα δεν την έχει ακουμπήσει καθόλου, και κάποιες φορές που πήγε αυτή να τον προκαλέσει την απώθησε ,εκτός από την προηγούμενη μέρα που κάνανε έρωτα αλλά δεν ήθελε ούτε να την αφήσει να τον πάρει στο στόμα, ούτε να το κάνουν από πίσω όπως συχνά κάνανε και τους άρεσε. Μετά της είπε ότι αυτά είναι πολύ αισχρά και δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα του γιατί είναι σοβαρός άνθρωπος απλά τόσο καιρό είχε ξεφύγει και τον είχε πλανέψει αυτή.

Μετά από αυτά ήταν πολύ στενοχωρημένη, και έβαλε τα κλάματα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω και ακούμπησε στο στήθος μου και εγώ της χάιδευα τα μαλλιά .όπως ήταν με το στήθος της να ακουμπάει επάνω μου και να νιώθω και την ανάσα της άρχισα να έχω προβλήματα με το κάτω κεφάλι που άρχισε να μεγαλώνει.

Εκείνη την ώρα έφυγε και ο τελευταίος και μείναμε μόνοι μας στην εταιρεία.

Κουνήθηκα προσπαθώντας να βολέψω τον πούτσο μου καλύτερα γιατί με εσφιγκε

Και τότε το κατάλαβε και αντί να με χαλαρώσει σφίχτηκε πιο πολύ πάνω μου και κατέβασε το χέρι της επάνω στον πούτσο μου και άρχισε να μου τον χαϊδεύει απαλά. Δεν έμεινα άπρακτος και εγώ άλλωστε πάντα την γούσταρα σαν γυναίκα και ακούμπησα τα χείλια μου στον λαιμό της.

Και άρχισα να την γλείφω αργά ερεθιστικά. Το χάδι της έγινε πιο τολμηρό και σε λίγο νιώθω το χέρι της να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Έβαλε το χέρι της μέσα και μου έπιασε τον πούτσο μου που είχε γίνει τεράστιος .δεν είναι και μικρός άλλωστε και μάλλον χοντρός. Γυρνάει και με κοιτάει και μετά φιλιόμαστε με πάθος με αφήνει και ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Παρηγοριά στη συνάδελφο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
323 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ένα ερωτικό ζευγάρικι

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?