Με την χωρισμένη απο την πρώτη βραδιά

Με την χωρισμένη απο την πρώτη βραδιά

Θα σας πω και εγώ μια ιστορία που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι. Ήταν Σάββατο βράδυ και είχα κανονίσει με 2 φιλαράκια για ποτάκι. Βγήκαμε κατά της 11:30 και πήγαμε σε ένα παραλιακό μαγαζάκι. Ήταν ήσυχα χωρίς πολύ βαβούρα και από κόσμο όχι και το καλύτερο.

Εκεί που είχαμε σκυλοβαρεθεί σκάνε μύτη 2 υπέροχα μωρά. Και ναι για καλή μας τύχη ήρθανε και έκατσαν δίπλα μας. Να μην τα πολυλογώ πιάσαμε τη κουβέντα και γίναμε μια παρέα. Με την Ε. . . φάνηκε ότι υπήρχε συνεννόηση. Στην αρχή μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων αλλά σιγά σιγά με τα ποτά άρχισε να λύνεται η γλώσσα.

Η Ε. . ήταν 1,65 ένα προσωπάκι αγγελικό με λίγα <<γραμμάρια>> παραπάνω(άλλωστε γυναικα χωρίς πιασίματα δεν έχει νόημα) 26 χρονών. Πρόσφατα χωρισμένη από ένα μαλάκα(έτσι τον αποκαλούσε). Η κουβέντα σιγά σιγά άρχισε να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα μου έλεγε ότι αυτός δεν την πρόσεχε δεν τη πηδούσε και γενικά χαραμιζόταν.

Μετά από αρκετά ποτά αποφασίσαμε να φύγουμε. Εκεί βέβαια προσφέρθηκα να την πάω εγώ με το αμάξι μου(είχαμε πάει 2 αυτοκίνητα). Πήρε πιο πέρα τη φίλη της κάτι είπαν χαμογέλασαν και ήρθε στο αμάξι για να φύγουμε. Στο αμάξι είχε σηκώσει τη φούστα ίσα ίσα για να αφήνει πράγματα στη φαντασία. Αλλά άμα είναι να σε θέλει τελικά.

Οι γονείς της έλειπαν για διακοπές και έτσι μου πρότεινε να ανέβω για ένα τελευταίο ποτό! Στο ασανσέρ έρχεται και μου λέει στο αυτί:κάτι μου έλεγε ότι θα τελείωνε πολύ ωραία αυτή η βραδιά. Δεν ήθελα τίποτε άλλο. Την αρπάζω τη φιλάω και αρχίζω να παίζω με τη γλώσσα της. Μπήκαμε στο σπίτι της καυλωμένοι και οι 2.

Την πέταξα στο καναπέ και με κοίταζε με ένα πρόστυχο βλέμμα σαν να μου έλεγε γάμησε με τώρα. Όπως ήταν ξαπλωμένη άρχισε να ξεκουμπώνει το πουκάμισο της λέγοντας μου:έτσι θα κάτσεις μωρό μου? Έβγαλα τα ρούχα μου σε χρόνο μηδέν! Είχε μείνει με το σουτιέν της και το μαύρο της κορδόνι. Πήγα δίπλα της της έβγαλα το σουτιέν και άρχιζα να παίζω με τα βυζιά της. Μικρομεσαία θα τα χαρακτήριζα αλλά με 2 τεράστιες ρώγες. Την άκουγα που ανάσαινε βαρεία καθώς τις ρουφούσα τι... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Με την χωρισμένη απο την πρώτη βραδιά"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
399 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ο έρωτας της ζωής της

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?