Απο το cyber εως το .... ξενοδοχείο

Απο το cyber εως το .... ξενοδοχείο

Ήταν χειμώνας του 2001. Εγώ ήμουν ήδη μέσα σε μία σχέση που διαρκούσε 6 χρόνια αλλά είχε φθαρεί και ήμασταν σε διάσταση. Με υπόνοιες από την πλευρά μου ότι είχε και άλλες «ασχολίες» εκτός από εμένα, οπότε και εγώ είχα ψυχραθεί. Κάποια στιγμή μιας και ασχολούμουν με το internet και είχα πρόσβαση 24 ώρες στο internet λόγω δουλειάς, μπήκα στο irc για chat και να χαλαρώσω.

Προσπάθησα να μιλήσω με διάφορες αλλά ως γνωστόν οι μισοί εκεί είναι άντρες που το παίζουν γυναίκες για να μιλήσουν με κάποια γυναίκα, και οι άλλες μισές είναι τόσο δύσκολες που δεν πρόκειται να τις βγάλεις κουβέντα. Για καλή μου τύχη, μίλησα με κάποια γυναίκα ονόματι «Μαρία» με nick les_XXXX. Δεν πίστευα ότι θα απαντούσε μιας και αν ήταν λεσβία δεν θα έμπαινε στον κόπο να ασχοληθεί με άντρα. Η τύχη όμως ήταν ότι μπήκε με αυτό το όνομα έτσι απλά για παιχνίδι. Για να δει εάν κάποιος θα της μιλούσε.

Για σου της είπα. Με λένε Γιάννη και είμαι 28. Μου απάντησε απευθείας, λέγοντας ότι την λένε Μαρία, 23 ετών και σπούδαζε λογιστική στην Αθήνα. Ήταν από επαρχία και έμενε μόνη της στην Αθήνα. Όταν μιλούσαμε ήταν στην πόλη που κατάγεται και στο δωμάτιο του αδερφού της. Την ρώτησα γιατί μπήκε στο irc και μου είπε ότι έψαχνε να περάσει απλά την ώρα της με κουβέντα. Ήταν αρραβωνιασμένη εδώ και μερικούς μήνες αν και από ότι κατάλαβα βρέθηκε σε αυτή τη θέση από αντίδραση, και όχι επειδή το ήθελε πραγματικά, και ήταν από τις περιπτώσεις που θα έμενε μέσα σε αυτή τη σχέση μέχρι να δει ότι δε θα περνούσε καλά.

Μέσα από το chat και από πολλά υπονοούμενα ερωτικά την είδα να ανταποκρίνεται και να την βλέπω ότι θέλει να με προκαλέσει..... Η Μαρία ήταν μία γυναίκα η οποία της άρεσε ο άντρας να έχει το πάνω χέρι, και θα έκανε ΟΤΙ της πεις. Άρχισε να με ρωτάει για το πως είμαι από χαρακτηριστικά, εμφάνιση κλπ. Της ζήτησα το τηλέφωνό της, και μου το έδωσε χωρίς να φανεί δύσκολη...... Ήθελε παιχνίδι. Αυτή ήταν αδύνατη, 1,80 ύψος καστανό μαλλί, κορμί λαμπάδα...... μικρό αλλά στητό στήθος και απίστευτα απαλή επιδερμίδα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Απο το cyber εως το .... ξενοδοχείο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

6min
294 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Στο δωματιάκι του κινηματογράφου

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?