Ζευγάρι σε αναζήτηση ηδονής

Ζευγάρι σε αναζήτηση ηδονής

Είμαστε ένα παντρεμένο ζευγάρι εγώ κοντά στα 40 και η γυναίκα μου 36 χρόνων παντρεμένοι 8 χρόνια με σχέση πριν το γάμο αλλά 4 άρα μιλάμε για 12 συναπτά έτη μονογαμικού βίου.

Αρκετά εμφανίσιμοι και οι δυο εγώ γύρω στο 1,85 90 κιλά μελαχρινός και η γυναίκα μου καστανή 1,68 65 κιλά και που για μένα είναι ιδανικό μια γυναίκα να έχει τα πιασίματα της καθώς δεν μου αρέσουν καθόλου οι πολύ αδύνατες γυναίκες και για την δική μου οφείλω να ομολογήσω ότι έχει τα πιασίματα της εκεί που χρειάζονται.

Η σεξουαλική μας ζωή απόλυτα φυσιολογική με σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα περισσότερο τα σαββατοκύριακα και με εξάρσεις καθημερινού σεξ σε περίοδο διακοπών(ένα τυπικό παντρεμένο ζευγάρι δηλαδή)

Μετά από 12 χρόνια μαζί λογικό φαντάζομαι είναι ο κάθε άνθρωπος να αναζητήσει μερικές παραπάνω σεξουαλικές εμπειρίες . Το συζητήσαμε αλλά όχι σε επίπεδα κουβεντούλας στο σαλόνι του σπιτιού μας αλλά πάνω στο σεξ.

Όπως ήμασταν γυμνοί ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας και εγώ ασχολιόμουνα με τις ώρες με το πληθωρικό(πέραν του φυσιολογικού)στήθος της και έγλειφα και δάγκωνα τις ρόγες της κάτι για το οποίο τρελαίνεται να κάνω άρχισα να της λεω πόσο θα μου άρεσε κάποιος να μας παίρνει μάτι και να βλέπει πόσο καυλιάρα γυναίκα έχω και πόσο καλά ξέρει να γαμιέται.

Στην αρχή δεν απάντησε έτσι αποφάσισα να το προχωρήσω και έτσι μια μέρα όπως καθόμασταν στο σαλόνι ξεκίνησα τα ερωτικά χάδια και άρχισα να την γδύνω.

Αντέδρασε λέγοντας μου ότι θα μας δουν καθώς οι κουρτίνες δεν ήταν εντελώς κλειστές.

Της είπα ότι με καυλώνει πολύ αυτό και να μην μου το χαλάσει έτσι καταλήξαμε να την πηδάω στα 4 στο καναπέ και την έβλεπα σιγά να απελευθερώνεται και να φωνάζει καθώς από ηδονή και καύλα όταν έχυνε Μου εξήγησε μετά ότι δεν θέλει να το ξανακάνω γιατί ντρέπεται επειδή μένουμε πολλά χρόνια στην γειτονιά και μας ξέρουν όλοι.

Της είπα ότι είμαστε παντρεμένο ζευγάρι και δεν ειναι ντροπη και οτι χρειαζομαστε μια μικρη ανανεωση στην σεξουαλικη μας ζωη και οτι αν το προβλημα της ειναι οτι μας ξερουν στην γ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ζευγάρι σε αναζήτηση ηδονής"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
205 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ο ξάδερφος και ο μαύρος

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?