Η τύχη του χαμογέλασε

Η τύχη του χαμογέλασε

Θα διηγηθώ την ιστορία μου όπως έγινε, με αλλαγμένα τα ονόματα φυσικά.

Μέσα Ιουνίου είχαμε πάει με την παρέα μου σε ένα κλαμπάκι της παραλιακής για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε ένα ωραίο βράδυ Παρασκευής. Εκεί που καθόμουνα και μερικοί από την παρέα χόρευαν, είδα ένα πανέμορφο μωρό να ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος και να λικνίζεται στο ρυθμό της μουσικής δίπλα στο μπαρ. Έπαθα πλάκα. Όχι πολύ ψηλή, με μαύρο μακρύ μαλλί, σορτσάκι που διέγραφε τέλεια το πεταχτό κωλαράκι και ένα στήθος λίγο μεγαλύτερο από μια μεγάλη χούφτα.

Το πρόσωπο δε μπορούσα να το διακρίνω καλά εκείνη τη στιγμή. Εκείνη την ώρα έπαθα άλλη μια απογοήτευση σκεπτόμενος πως δεν πρόκειται για άλλη μια φορά να γίνει κάτι λόγω της αναπηρίας μου, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα συνήλθα (τι άλλο μπορούσα να κάνω) και άρχισα να επιδεικνύω το εύρημα μου στους ελεύθερους φίλους (γιατί ήταν και άλλοι με τις κοπέλες τους).

Χωρίς 2η σκέψη έπεσε το 1ο κέρασμα σε αυτή και την παρέα της (2 αγόρια και 2 κορίτσια). Έδειξε πως το χάρηκε, αφού γύρισε και μας έριξε ένα μεγάλο χαμόγελο. Αυτή τελικά ήταν μόνη της στο κλαμπ, αφού τα 2 αγόρια ήταν με τις κοπέλες. Μετά από λίγο ήρθε και η 2η σειρά από σφηνάκια. Μονομιάς το κατεβάζουν και αυτή στη συνέχεια κάτι ψιθύρισε στο μπάρμαν. Μετά από λίγο καταφθάνουν 3 σφηνάκια (σε εμένα και στους 2 φίλους μου, που κάναμε την κατάσταση). Το πίνουμε και ένας από τους 2 φίλους μου πήγε στο μπάρμαν και του είπε να κεράσει τα επόμενα ποτά τους. Το έκανε και στη συνέχεια γίνεται το αναπάντεχο.

Αφήνει την παρέα της και έρχεται προς το μέρος μας. Μας χαιρετά και λέει «ευχαριστώ πολύ». Αυτή ήταν και η αφορμή για να της πιάσουν την κουβέντα. Τελικά με τον ερχομό της, η εικόνα ολοκληρώθηκε. Είχε ένα πρόσωπο σκέτη γλύκα. Είπα πιάσουν γιατί λόγω της αναπηρίας μου δεν μπορώ να ακουστώ τόσο δυνατά μέσα σε κλαμπ, οπότε υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία.

Οι φίλοι μου ξέρουν πως πρέπει να με πλησιάσουν για να ακουστώ. Συνήθως όταν γνωρίζω κάποιον σε κλαμπ είτε με συστήνουν οι άλλοι ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η τύχη του χαμογέλασε"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

7min
250 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Γνωριμία με 2 σαραντάρες μέσω της θειας

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?