Μουνί αγιογραφία

Μουνί αγιογραφία

Πηδηχτήκαμε για πρώτη φορά πάνω στον τρούλο μιας εκκλησίας στην Αστυπάλαια, την ώρα που έδυε το φεγγάρι. Όποιος έχει περάσει από εκεί, θα έχει δει ότι κάτω από το μπαράκι στο Κάστρο, υπάρχει στο ύψος σχεδόν του δρόμου, ένα εκκλησάκι, με τον γαλάζιο τρούλο του και το σταυρό να μοιάζουν με γυναικείο ερεθισμένο στήθος με φόντο το πέλαγος.

Την τράβηξα απ’ το χέρι και τη ρώτησα μόνο το όνομά της. Ξάπλωσε σαν σε υπερέκταση με την πλάτη στον τρούλο και κατέβασε το φουστάκι της λαχανιασμένη. Δεν φορούσε τίποτε από κάτω. Το υποψιαζόμουν από το μεσημέρι που σταμάτησα δίπλα στο μηχανάκι τους -ήταν αυτή και η φίλη της- στο δρόμο για Μαλτεζάνα. Έκοψα δεξιά, και φορώντας το πιο αστραφτερό μου χαμόγελο, τις ρώτησα αν είχαν κάποια βλάβη και αν ήθελαν βοήθεια.

Η Ρ. ήταν κοκκινομάλα και οδηγούσε με έναν ιδιότυπο, γυναικείο και εντελώς άσχετο, δικό της τρόπο: άνοιγε το γκάζι και πατούσε συγχρόνως φρένο, ε, δεν ήθελε πολύ το δίχρονο για να παραδώσει το πνεύμα.

Η φίλη της ήταν ηθοποιός και αρκετά απρόσιτη. Δεν μπήκα καν στον κόπο να παίξω με τη ματαιοδοξία της. Ίσα ίσα που αυτό με έκανε πιο πολύ να θέλω να πηδήξω τη φίλη της, για να την κάνω να ζηλέψει.

Τις πήρα στο ΧΤ και πήγαμε τρικάβαλο μέχρι το Λιβάδι για ψαράκι. Πέρασα κι απ’ το παραδοσιακό σπίτι που νοίκιαζαν -καμία σχέση με το δικό μου δίκλινο των 5.000 δραχμών τότε- για ένα γρήγορο στα όρθια όσο η φίλη της έκανε μπάνιο.

Το βράδυ βγήκαμε οι τρεις μας στο μοναδικό μπαράκι της προκοπής στο νησί.

Η Ρ. απόφευγε να μιλήσει για τη δουλειά της και αυτό με έκανε να θέλω να ανακαλύψω όλα της τα μυστήρια. Η άλλη πάλι, μιλούσε συνεχώς για τις ίντριγκες των σκηνοθετών και του διάσημου κύριου Φ. που όλες ήθελε να τις πηδήξει, αλλά εκείνη αντιστεκόταν και γι’ αυτό ενώ είχε ταλέντο δεν έπαιρνε τους ρόλους που της άξιζαν μπλα μπλα μπλα.

Την ξαπόστειλα με την αποδοκιμασία μου: «ε, γιατί κι εσύ δεν τους πηδάς;» της είπα κάποια στιγμή σπασμένος από το ποτό και ανυπομονώντας να τον χώσω στην κοκκινομάλα μου. «Αφού σε καλό θα σου βγε... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Μουνί αγιογραφία"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


3min
222 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Με την χωρισμένη απο την πρώτη βραδιά

687  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



Mød forfatter?