Το βίτσιο της φοιτήτριας

Το βίτσιο της φοιτήτριας

Είχα γνωρίσει λοιπόν μια κοπέλα, φοιτήτρια, από έναν φίλο μου. Η Έλενα ήταν 21 χρονών 1,65 ύψος με μεγαλούτσικα στήθη και στητό και ζουμερό κωλαράκι.

Πολύ γλυκιά κοπέλα και πολύ καλή επίσης. Δεν σου άφηνε περιθώρια να καταλάβεις το βίτσιο της. Ναι, είχε ένα τρελό βίτσιο. Όταν ήταν καβλωμένη ήθελε να γαμηθεί αμέσως, όπου κι αν βρισκόταν. Δεν την ένοιαζε τίποτα. Ήθελε μόνο να νιώσει κάτι μέσα στο μουνάκι της. Μια τέτοια ιστορία θα σας πω η οποία όταν τη θυμάμαι καυλώνω τρελά.

Μία μέρα λοιπόν είχαμε κανονίσει με μερικούς φίλους να βγούμε με τις κοπέλες μας στην περιοχή του Ψυρρή. Πήγαμε λοιπόν στο μαγαζί το οποίο είχε ζωντανή μουσική για να διασκεδάσουμε. Άρχισε το φαγητό, μετά τα τραγούδια και το ποτό και τέλος ο χορός.

Η Έλενα λοιπόν είχε πιει κάτι παραπάνω και χόρευε όλη την ώρα. Εγώ στο τραπέζι την θαύμαζα και καύλωνα καθώς έβλεπα το κωλαράκι της να κουνιέται στον ρυθμό της μουσικής. Αφού φύγαμε από εκεί και αποχαιρετίσαμε την παρέα μας, της πρότεινα να πάμε για 1 ακόμα ποτό σε κάποιο μπαράκι, κι έτσι έγινε.

Στο μπαρ είχε πολύ κόσμο και η Έλενα είχε αρχίσει να καυλώνει. Το κατάλαβα γιατί άρχισε να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου. Καύλωσε το μωρό μου; της λέω. Όχι αρκετά. μου λέει και βάζω το χέρι μου κάτω από την μικροσκοπική φουστίτσα της και αρχίζω να της χαιδεύω το μουνάκι. Ήταν ήδη υγρή και 2 δάχτυλα μπήκαν εύκολα μέσα της.

Ξαφνικά ακουμπάει πάνω μου, με φιλάει και αρχίζει να χύνει. Θέλω να μπεις μέσα μου μου λέει. Εδώ; της απαντάω ταραγμένος. Σε ενοχλεί; μου ξανάλεει. Της λέω πάμε κάπου. Πληρώνουμε και φεύγουμε σχεδόν τρέχοντας. Σε 2 λεπτά βρισκόμαστε δίπλα σε κάτι αρχαία σε μια σκοτεινή πλατεία της περιοχής.

Η Έλενα μου έπαιζε τον πούτσο κι εγώ της χάιδευα το μουνάκι που είχε υγρανθεί ξανά. Άρχισε να που παίρνει μια ατελείωτη πίπα ενώ ταυτόχρονα της χάιδευα τα βυζιά και εκείνη έβαζε δάχτυλο στο μουνάκι της.....

Ξαφνικά βλέπω 2 άτομα να πλησιάζουν. Της το λέω.... Σηκώνεται και με παίρνει από το χέρι. Πάμε μου λέει και με οδηγεί σε ένα π... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Το βίτσιο της φοιτήτριας"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
259 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η βιτσιόζα κολλητή της δικιάς του

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?