Τέλειος συγχρονισμός με την άγνωστη

Τέλειος συγχρονισμός με την άγνωστη

Πριν 4 μέρες λοιπόν το απόγευμα συνέβη κάτι συγκλονιστικό...

Ήμουν με την Ιωάννα στο event και παρακολουθούσαμε την εξέλιξη του. Η επιβλητική αίθουσα που φιλοξενούσε το γεγονός ήταν γεμάτη με επίσημους προσκεκλημένους και κυρίως πανέμορφες κυρίες με αέρινα φορέματα που θα παρακολουθούσαν ένα εκπληκτικό γκαλα μόδας για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό. Έστειλα την Ιωάννα να κανονίσει κάποια θέματα με τους διοργανωτές. Εγώ επιτηρούσα τις εργασίες των συνεργατών μου μέχρι που όλα βρίσκονταν σε μια υπέροχη ροή. Αποφάσισα να βγω έξω από την αίθουσα να πιω κάτι και εκεί συνάντησα μπροστά μου μια υπέροχη κυρία που δυστυχώς δεν έδειχνε να διασκεδάζει με τον υπόλοιπο κόσμο.

Έντεχνα κάθισα κοντά της , ακριβώς απέναντι της και της έπιασα την κουβέντα. Συζητούσαμε για αρκετά λεπτά για το concept του γκαλα και για τον σκοπό του μέχρι που έσπασε ο πάγος. Το ελαφρύ απεριτίφ έγινε ένα πιο σκληρό ποτό. Το σοβαρό ύφος της συζήτησης μετατράπηκε σε γέλιο και κάποια ελαφρά λεκτικά πειράγματα στα πλαίσια πάντα του καλαίσθητου χιούμορ (που όπως λένε με χαρακτηρίζει απόλυτα).

Σηκωθήκαμε και περπατήσαμε στο φουαγιέ του μεγάλου ξενοδοχείου και συνεχίσαμε την κουβέντα μας μέχρι που συνέβη κάτι απρόσμενο. Καθώς περπατούσαμε γλίστρησε ελαφρά και γύρισε ο αστράγαλος της...

Ο πόνος της ήταν αφόρητος και προσφέρθηκα να την πάω στο δωμάτιο που μου προσφέρει το ξενοδοχείο σε κάθε event για να έχω την ευχέρεια να παρακολουθώ την προετοιμασία μιας και όλες οι εργασίες ξεκινούν πάντα την νύχτα της προηγούμενης μέρας.

Χωρίς δισταγμό δέχτηκε την πρόταση μου αφού φάνηκε η μοναδική λύση εκείνη την στιγμή.

Μπήκαμε στο δωμάτιο την έβαλα πολύ προσεχτικά να ξαπλώσει στο κρεβάτι και με το που μου έφεραν τον πάγο που είχα παραγγείλει της έδεσα το πόδι με μια πετσέτα. Δεν σας κρύβω δε ότι την ώρα που της έδενα το πόδι είχα την ευκαιρία να νιώσω την μεταξένια επιδερμίδα των ποδιών της πράγμα το οποίο μου ξύπνησε άλλα ένστικτα.

Μετά από δέκα λεπτά προσφέρθηκα να της κάνω στα μασάζ στο πονεμένο πό... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Τέλειος συγχρονισμός με την άγνωστη"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
247 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ομαδικό με την ξέμπαρκη 30αρα

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?