Μυστήριο με την φίλη της ξαδέρφης

Μυστήριο με την φίλη της ξαδέρφης

Eίμαι από επαρχία άλλα χρόνια τώρα ζω στην συμπρωτεύουσα. Ο γάμος της ξαδέρφης μου έγινε στο χωριό από το οποίο είμαστε. Η ξαδέρφη μου είχε αποφασίσει να παντρευτεί το αφεντικό μου ο όποιος διατηρούσε club. Εγω δούλευα από μικρός εκεί.

Oπως όλοι έτσι και η ξαδέρφη μου μια μέρα πριν από τον γάμο θα γλεντούσε με την παρέα της. Οι παρέες της ήταν από όλη την Ελλάδα λόγω της σχολής της.

Εγω δυστυχώς δεν μπορούσα να γλεντήσω μαζί της γιατί δούλευα. Ο μέλλον άντρας της ξαδέρφης μου θα γλεντούσε στο μαγαζί του με την παρέα του. Εγω είχα αναλάβει τα πάντα στο μαγαζί για εκείνη την ήμερα.

Λόγω του τρεξίματος για τον γάμο δεν είχα προλάβει να δω κανέναν από την παρέα της ξαδέρφης μου που ήρθαν για τον γάμο.

Ετσι ξεκίνησε το γλέντι του γαμπρού στο μαγαζί και της ξαδέρφης μου σε ένα άλλο φιλικό μαγαζί. Εγω έτρεχα πανικόβλητος να προλάβω τα πάντα στο μαγαζί.

Το αφεντικό χόρευε με την παρέα του, και εγω ούτε ποτό δεν είχα προλάβει να πιω. είχε περάσει η ώρα και ούτε που το κατάλαβα, είχε πάει κοντά 3 ώσπου ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα στο μαγαζί η ξαδέρφη μου με την παρέα της. φαινόταν όλοι ότι ήδη είχαν πιει και το γλέντι θα πήγαινε μέχρι το πρωί.

Μόλις τους είδα ανέβηκα ψυχολογικά γιατί θα γλεντούσα και εγω με την ξαδέρφη μου έστω και λίγο

Μέσα από την παρέα της ξεχώρισα μια πάρα πολύ ωραία κοπέλα. Φορούσε ένα προκλητικό μίνι και ένα μπλουζάκι με πολύ βαθύ ντεκολτέ. λέω εγω, εδώ είμαστε αλλά μετά σκέφτηκα ότι αυτή ήταν τουλάχιστον 25-26 και εγω 20 και έτσι το έβγαλα από το μυαλό μου γιατί σκέφτηκα ότι δεν έχω καμιά τύχη.

Άρχισαν όλοι να χορεύουν να αλευρώνονται και γενικά να γίνεται ένας χαμός μέσα στο μαγαζί. Σε κάποια φάση εκεί που χόρευα και εγω έρχεται και με πιάνει το χέρι να χορέψουμε η φίλη της ξαδέρφης μου. Εγω κόλλησα για λίγο αλλά λέω δεν γαμιεται όλοι χορεύουν και έτυχε να πιάσει εμένα.

Αρχίσαμε να χορεύουμε αλλά τα σώματα μας κόλλησαν. Σε κάποια φάση χωρίς να καταλάβω πάνω στον χορό έσκυψε και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό αργά και αισθη... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Μυστήριο με την φίλη της ξαδέρφης"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
238 การอ่าน

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?