Ξεπετώντας την άμαθη 20αρα

Ξεπετώντας την άμαθη 20αρα

Είμαι 50 χρόνων και η «ειδικότητα» μου αν θες να την πεις έτσι, είναι να «ξεβγάζω» κοριτσάκια (ηλικίας από 22 έως 42 ετών) και να τα κάνω πουτανάκια και τσουλάκια.

Συγκεκριμένα, έχω έναν αποτελεσματικό τρόπο να τα κάνω να βγάζουν τον πρόστυχο και έκφυλο, πουτανίστικο εαυτό τους, να ξεχνάνε τις αναστολές τους, να απελευθερώνουν τα βίτσια τους που ντρέπονται να δείξουν και να ικανοποιήσουν την ψυχή τους, που είναι γεμάτη από καταπίεση και πάθος για ηδονή. Είμαι πολύ εχέμυθος, χαλαρός και τα αντιμετωπίζω με σοβαρότητα και σεβασμό, γι αυτό και μου ανοίγονται και στο τέλος μου υποτάσσονται ολοκληρωτικά. Γίνομαι ο μέντορας τους, ο δάσκαλος που τα μαθαίνει θεωρία και πράξη και ο «αιώνιος άντρας» τους, αφού πάντα διατηρώ σχέσεις και αφού χωρίσω μαζί τους. Για να μην στα πολυλογώ, θα σου διηγηθώ μια μικρή αλλά χαρακτηριστική ιστορία και αν υπάρχει καλή ανταπόκριση από το κοινό σου, θα σου διηγηθώ και άλλες.

Πριν από 5 χρόνια λοιπόν περίπου, κάνοντας βόλτες στο Ιντερνετ, πέφτω επάνω σε ένα κοριτσάκι 21 χρόνων, φοιτήτρια ιατρικής. Αφού γνωριστήκαμε καλά, αρχίσαμε να συζητάμε σε ένα chat room για ερωτικά ζητήματα. Μου είπε πως είναι ακόμη παρθένα και πως έψαχνε μια καλή περίπτωση να ξεπαρθενευτεί. Εγώ δεν ήθελα να μπλέξω με τέτοια, αλλά την κάλεσα να έλθει στο γραφείο μου να γνωριστούμε.

Πραγματικά λοιπόν, ήλθε ένα μελαχρινό κοριτσάκι, με ένα φόρεμα λεπτό και σχετικά διαφανές, φορώντας ένα στρινγκακι, χωρίς σουτιέν. Κατάλαβα πως είχε έλθει για να γαμηθεί. Εγώ όμως, πριν τα γαμήσω τα κοριτσάκια, τα τυραννάω πρώτα, τα φέρνω σε σημείο να με παρακαλάνε να πάρω τις τρύπες τους, να κάνω ό,τι γουστάρω επάνω στο κορμάκι τους.

Γουστάρω να τα βλέπω υποταγμένα και παραδομένα στην καύλα τους, που εγώ έχω δημιουργήσει, να μην αντέχουν άλλο ώστε να υποστούν όλες τις τυραννίες που τους κάνω, για να αυξήσω το πάθος και την ηδονή τους. Βλέπεις, εγώ δεν είμαι κανένα κοκοράκι να θέλω να τα γαμήσω αμέσως και να χύσω στην στιγμή. Μπορώ και κρατιέμαι μέχρι το απροχώρητο.

Αφού συζητήσ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ξεπετώντας την άμαθη 20αρα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

6min
288 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ντένις ο θείος και η πουτάνα τους

693  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?