Ο σάτυρος σποιτονοικοκύρης της

Ο σάτυρος σποιτονοικοκύρης της

Είμαι η Μαρία, 26 ετών. Σα φοιτήτρια, σπούδασα στην Πάτρα και χρειαζόταν να δουλεύω part time για να μπορώ να ζω με την άνεση που ήθελα. Βλέπετε, οι γονείς μου μου έστελναν χρήματα για τα απολύτως απαραίτητα και μου έλεγαν ότι αν θέλω να ξοδεύω περισσότερα, μπορούσα να δουλεύω παράλληλα με τις σπουδές μου, «όπως κάνουν δεκάδες άλλα παιδιά» γιατί «έτσι μαθαίνεις τι εστί υπευθυνότητα».

Είχα νοικιάσει μια γκαρσονιέρα και είχα βολευτεί πολύ ωραία. Ο σπιτονοικοκύρης μου, ο κύριος Παναγιώτης, ένας γκριζομάλλης πενηνταπεντάρης πρώην εργοστασιάρχης με πάθος για τα ακίνητα, έμενε στη διπλανή πολυκατοικία με τη γυναίκα του και με άφηνε στην ησυχία μου, ρίχνοντάς μου μόνο παράξενα, κρυφά βλέμματα πίσω από τα γυαλιά πρεσβυωπίας που στερέωνε πάνω στη μύτη του, όταν με έβλεπε να μπάζω γκόμενους στη γκαρσονιέρα του (όλοι κάνουμε τις κραιπάλες μας ως φοιτητές κι εγώ είχα αρχίσει να εκμεταλλεύομαι το γεγονός ότι αρέσω πολύ στα αρσενικά...)

Την περίοδο που συνέβη το γεγονός που θα σας διηγηθώ, είχα μείνει δυο νοίκια πίσω. Είχα σταματήσει προσωρινά τη δουλειά και προέκυψαν κάποια απρογραμμάτιστα έξοδα που με έκαναν να μην μπορώ να αντεπεξέλθω. Σκόπευα να τελειώσω την εξεταστική και αμέσως μετά να ξαναρχίσω δουλειά για να ξεπληρώσω το χρέος μου (που στο φινάλε δεν ήταν και κανένα τεράστιο ποσό). Λογάριαζα όμως χωρίς τον...σπιτονοικοκύρη.

Ένα πρωινό του Ιουνίου χτύπησε το κουδούνι. Μόλις είχα βγει από το μπάνιο και φορούσα ένα ροζ κοντό μπουρνούζι. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω τον κυρ-Παναγιώτη. Φορούσε μόνο μια γκρι βερμούδα και μια άσπρη φανέλα, μέσα από την οποία προεξείχε η μεγάλη, ολοστρόγγυλη κοιλιά του. Μου έριξε μια διαπεραστική ματιά με τα πράσινα μάτια του και με καλημέρισε.

Τον καλημέρισα κι εγώ και παραμέρισα για να τον αφήσω να περάσει. Είχα καταλάβει τον λόγο για τον οποίο είχε έρθει: ημέρα εξόφλησης λογαριασμών. Καθίσαμε και ο κυρ - Παναγιώτης μπήκε αμέσως στο ψητό: δύο νοίκια που του χρωστούσα συν ένα του Ιουνίου ίσον τρία. Βάλε και τα κοινόχρηστα, το συνολικό ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ο σάτυρος σποιτονοικοκύρης της"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


11min
223 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



Mød forfatter?