Το παλαμάρι του ναυτικού

Το παλαμάρι του ναυτικού

To όνομα μου είναι Κατερίνα και είμαι 26 χρονών, από τα οποία τα τελευταία τρία παντρεμενη.

Πριν 9 περίπου μήνες βρήκα στο ίντερνετ έναν πούτσο.

Μην νομίσεται ότι είμαι καμία ξελιγωμένη ανικανοποίητη ελλήνιδα που λόγο της καταστασή της είδε έναν μακρύ και χοντρό πούτσο και άρχισαν να της τρέχουν τα σάλια. Κάθε άλλο, χοντρός και μακρύς είναι τα χαρακτηριστικά του πούτσου του αντρούλή μου.

Από την πρώτη φορά όμως που είδα αυτόν τον πούτσο στο προφίλ ένος έλληνα ναυτικού σε ένα σαιτ αναζήτησης ερωτικών συντρόφων ήξερα ότι ήθελα να τον πάρω.Ο πούτσος του ναυτικού ήταν μακρύς και χοντρός αλλά αυτό που με τράβηξε εμενα ήταν οι πολλές φλέβες του.

Τόσες πολλές φλέβες δεν είχα ξαναδεί σε πούτσο αλλά ούτε και οι φίλες μου. Έμοιαζε σε εμένα σαν εξωγήινος. Σιγά σιγά και παρότι δεν είχα δει τίποτα άλλο πέρα από σώμα και πούτσα μου έγινε εμονή.

Ετσι για να μην μου μείνει και κανενα ψυχολογικό ο αντρούλης μου δέχτηκε να κάνουμε ένα τρίο, δεν θα ήταν και η πρώτη φορά άλλωστε. Χρειάστηκε να περάσουν 9 μήνες για να ταιρίαξουν τα προγραμματά μας και να συνταντηθούμε.

Έγινε την προηγούμενη εβδομαδα σε δικό μας χώρο για τέτοιες δουλείες. Κατά τις τρεις το μεσημέρι χτύπησε το κουδούνι και πήγα να ανοίξω εντελώς γυμνή. Τότε είδα για πρώτη φορά το προσωπό του και πράγματι δεν έλεγε και πολλά. Με ακολούθησε στην κρεβατοκάμαρα όπου μας περίμενε ο αντρούλης μου γυμνός και άυτος. Δεν χάσαμε χρόνο, γδύθηκε και εγώ βούτηξα κατευθείαν στη πούτσα του.

Το αν ήρθε καυλωμενος ή καυλωσε όταν με είδε γυμνή δεν είχε σημασιά πάντως το καυλι του ήταν ήδη σκληρό.

Το πήρα στο χέρι μου και το περιεργάστηκα, από κοντα έμοιαζε ακόμα ποιό αλλόκοτο, σχεδόν σαν μελανιασμενο, σαν πούτσα τέρατος! Για μια στιγμή σκέυτηκα μήπως είχε διαφορετική γέυση από αυτο του αντρούλη μου και το έβαλα στο στόμα μου για να λύσω την χαζή απορία μου.

Ο ναυτικός είχε μεγάλη άποψη για τον πούτσο του και για τον εαυτό του και πιάνωντας μου το κεφάλι άρχισε να μου γαμάει το στόμα. Μου γάμαγε το λαρύγγι, τα μαγ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Το παλαμάρι του ναυτικού"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
227 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η Εύα και ο άγνωστος

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?