Πως ρίχτηκε στην μάνα του κολλητού

Πως ρίχτηκε στην μάνα του κολλητού

Ένα Σάββατο βράδυ λοιπόν με είπε ο Άκης πριν βγούμε να περάσω από το σπίτι του να φάμε μιας και θα έψηνε ψάρια. Στο σπίτι ήταν οι γονείς του, ο αδερφός του καθώς και ο Στέλιος με τη μητέρα του, την κυρία Άννα η οποία είναι γύρω στα 50. Ποτέ μου δεν την είχα δει ερωτικά αλλά εκείνη την ημέρα δε ξέρω τι μ έπιασε, λίγο το ούζο, λίγο το φόρεμα που φορούσε, λίγο το ότι έπιασα πάνω στη συζήτηση πως ο πατέρας του Στέλιου έλειπε εκείνη την ημέρα (είναι οδηγός και λείπει συχνά), είχα να γαμήσω και αρκετό καιρό, ε δεν ήθελε και πολύ.

Όσο τρώγαμε εγώ είχα κολλήσει και σκεφτόμουν μόνο πως θα τη ρίξω στο κρεβάτι. Η κυρία Άννα όπως είπα είναι γύρω στα 50 άλλα δεν είναι κάνα μπάζο ούτε βέβαια και καμία μουνάρα, παρά την ηλικία της έχει ακόμα ωραίο πρόσωπο, κοντά καστανά μαλλιά, περίπου 1.60 ύψος και σχεδόν 65 κιλά, έχει πιασιματάκια λοιπόν άλλα όχι βέβαια χοντρή. Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα ως το γόνατο με ραντάκι και είχε την πλάτη ανοιχτή. Γενικά πάντως είναι ήσυχη και συντηρητική γυναίκα και ποτέ δεν είχε ακουστεί τίποτα γι αυτήν στο χωριό.

Σε κάποια φάση γύρω στις 23:30 ο Άκης είπε να φύγουμε (θα βγαίναμε έξω), εγώ αμέσως του είπα πως δε θα πήγαινα τελικά μαζί τους γιατί ήμουν κουρασμένος, είχα πιει και λιγάκι και ήμουν για ύπνο, είπα πως θα καθόμουν κάνα μισάωρο ακόμα με τον αδελφό του και θα πήγαινα να κοιμηθώ. Η κυρία Άννα είπε στο Στέλιο να την πάει σπίτι, τότε εγώ της πρότεινα να κάτσει αν ήθελε και να την πάω εγώ αργότερα μιάς και το σπίτι της είναι στη γειτονιά που είναι και το σπίτι της γιαγιάς μου.

Μετά από μισή ώρα περίπου (και ενώ οι φίλοι μου είχαν φύγει) την είπα να φύγουμε. Φτάσαμε έξω απ το σπίτι της και έκανε να κατέβει, τότε εγώ της είπα πως θα ήταν καλύτερα να έμπαινα εγώ πρώτος στο σπίτι αφού έλειπε πολλές ώρες και μήπως είχε μπει κανείς μέσα. Μπήκα στο σπίτι έριξα μια ματιά, φυσικά δεν είχε μπει κανείς και την φώναξα να έρθει. Ήρθε με ευχαρίστησε και με καληνύχτισε, τότε εγώ έκανα το πρώτο βήμα, έκλεισα την πόρτα και άρχισα το μπλα-μπλα εκμεταλλευόμεν... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Πως ρίχτηκε στην μάνα του κολλητού"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
258 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Πολυ αισθησιακη συνομιλια μεσω msn

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?