Καινούργια αρχή

Καινούργια αρχή

Μετά από πολύ καιρό ήρθα και πάλι με μια ιστορία που συνέβη πριν περίπου 20 μέρες . Μερικοί από εσάς ίσως ξέρετε ότι είμαι πολύ καιρό με την κοπέλα και πρόσφατα αρραβωνιαστικιά μου περίπου στα 10 χρόνια δηλαδή περίεργο για την ηλικία μου γιατί είμαι μικρός σχετικά.

Τον τελευταίο καιρό υπήρχε μια μεγάλη ανία στην σχέση μας και δεν φαινόταν διέξοδο να σας πω την αλήθεια . Όμως στην ζωή ποτέ μην λες ποτέ , γιατί εκεί όπου όλα πήγαιναν στραβά ήρθε ένα ταξίδι . Αυτό το ταξίδι ήταν στην Ουψάλα στην Σουηδία όπου πήγαμε με την κοπέλα μου φιλοξενούμενοι της ξαδέρφης μου όπου μένει εκεί με το αγόρι της .

Η πρώτες δυο μέρες κύλησαν νορμάλ με βόλτες , ψώνια και γενικά τουρισμό . Το πρωί της τρίτης μέρας και ενώ ήμουνα μόνος με την κοπέλα μου σπίτι ( γιατί η ξαδέρφη μου και το αγορι της δούλευαν ) η κοπέλα μου γύρισε και μου είπε πως πρέπει να ξεφύγουμε από αυτήν την κατάσταση που έχει έρθει η σχέση μας και τέτοια διάφορα ,και ενώ όλα έδειχναν πως πάμε για καυγά ξαφνικά βάζει μουσική και κοιτώντας με μου λέει: είσαι για μια καινούργια αρχή?

Και άρχισε να μου κάνει στριπτίζ κάτι που δεν είχε ξανακάνει ποτέ , την μπλούζα και την φούστα τα έβγαλε σε χρόνο DT και έμεινε με το σουτιέν και το τάνγκα της , το έκανε να φαίνεται επαγγελματικό αφού με έπαιζε ποτέ φέρνοντας το κωλαράκι της στην μούρη μου ποτέ το στήθος της . Στην συνέχεια και αφού άφησε τα πληθωρικά στήθι της ελεύθερα μου ξεκούμπωσε το παντελόνι μου το έβγαλε μου έβγαλε και την μπλούζα και ήρθε έκατσε επάνω μου φέρνοντας τα δυο υπέροχα στήθι της στο πρόσωπο μου , χωρίς να χάνω χρόνο άρχισα να γλύφω τις ρόγες τις και επιπλέον άρχισα να τρίβω το μουνάκι της πάνω από το τάνγκα της .

Είχε υγρανθεί παρά πολύ ενώ ο πούτσος μου πήγαινε να σπάσει , με σκούντηξε πίσω ξαπλώνοντας με μου τράβηξε κάτω το μποξερακι και άρχισε να μου παίρνει τσιμπούκι κοιτώντας με στα μάτια , είχα παραδοθεί εντελώς στα χείλια της ρουφούσε έγλυφε τρόμπαρε όλα τα έκανε προκειμένου να με τρελάνει και τα κατάφερνε πολύ καλά με αποκορύφωμα την έκ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Καινούργια αρχή"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

We share same ideas ...

3min
257 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป เคาท์ดาวน์ 6---1

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

kron
kron, 37

เรามีประสบการณ์เรื่องเพศค่อนข้างหลากหลาย เพราะอยู่กับครอบครัวที่มีแต่พี่น้องผู้หญิงจนได้ลองครั้งแรกกับพี่สาว พอโตมาก็มาอยู่กับแม่และน้าสาว ที่ทำอาชีพขายบริการอยู่ที่กรุงเทพ เลยได้มีอะไรกับคนรอบตัวและ...

แอบเหงา เพื่อพบเจอทางเดียวกัน
แอบเหงา เพื่อพบเจอทางเดียวกัน, 34

แอบ เล่น แค่แอบเหงา หวังว่าจะเจอคนเข้าใจผม ทางเดียวกันคุยด้วยกันเล่นๆ ได้นะคับ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?