Με το μωρό της στο γραφείο

Με το μωρό της στο γραφείο

Ποτέ δεν περίμενα ότι όταν είπα στον φίλο μου την φαντασίωση μου να κάνω σεξ στο γραφείο μου την ώρα που λείπει το αφεντικό μου, ότι εκείνος έψαχνε ευκαιρία να μου την πραγματοποιήσει!!

το είχα ξεχάσει τελείως το όλο θέμα μέχρι που ένα πρωί , και ενώ είχα να εξυπηρετήσω κάποιον, χτύπησε ξανά το κουδούνι... " Όχι ρε γαμώτο " σκέφτηκα. " Άστε με να πιω έναν καφέ με την ησυχία μου " και πήγα να ανοίξω την πόρτα βρίζοντας από μέσα μου την τύχη μου!! Πρέπει να σας πω ότι εκείνη την μέρα δεν με είχαν αφήσει σε ησυχία και ήμουνα μέσα στα νεύρα πίσω από το γεμάτο κατανόηση χαμόγελο μου για την φορολογική ταλαιπωρία του πελάτη μου! παίρνω ανάσα φοράω ένα ακόμα χαμόγελο και ανοίγω την πόρτα!! " γεια σου μωρό μου... " τα έχασα... " σταμάτα ρε τρελόπαιδο! είναι ένας πελάτης μέσα και έχω δουλειά " κατάφερα να του ψιθυρίσω την ώρα που άρχισε να με φιλάει και να προσπα8ει να ξεκουμπώσει το παντελόνι μου!! " δεν πειράζει, μου απάντησε 8α περιμένω "

Είχα γίνει μούσκεμα από καύλα!! Το μωρό μου ήταν στο γραφείο μου έτοιμο να πραγματοποιήσει την φαντασίωση μου!! τον έβαλα να κα8ησει στο επίσημο γραφείο μέχρι να τελειώσω την δουλεία μου και να ξαποστείλω τον πελάτη!!

Με ενιω8α να έχω πάρει φωτιά... το μουνάκι μου έκαιγε από καύλα και προσμονή γι αυτό που θα επακολου8ουσε! Δεν ήταν φαίνεται όμως η μέρα μου!! Ο τύπος η8ελε κάτι φωτοτυπίες των τελευταίων 9 χρόνων των δηλώσεων του λόγο διαζυγίου... Τον άφησα στο γραφείο και πήγα στο μικρό δωματιάκι με το φωτοτυπικό.

Το μωρό μου με άκουσε και ηρ8ε από πίσω μου. " τι 8α γίνει καυλιτσα μου? " θα με αφήσεις πολύ ακόμα καυλωμένο " ?? με ρώτησε. " τι να κάνω μωρό μου...χωρίζει ο άλλος ο μαλάκας μέσα και...8α τα τραβήξω εγώ " άναψα το φωτοτυπικό και περίμενα να ζεσταθεί ετοιμάζοντας τα χαρτιά που έπρεπε να βγάλω!

Ηρθε από πίσω μου και άρχισε να με φιλάει στον λαιμό. ανατρίχιασα.. " μη μωρό μου, περίμενε " κατάφερα να ψελλίσω. " Δεν έχει μη...θα σε κάνω να τον διώξεις με τις κλωτσιές " ξεκίνησα να βγάζω φωτοτυπίες κι εκείνος από πίσω... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Με το μωρό της στο γραφείο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
384 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Του αρέσουν και οι άντρες

693  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?