Ελένη με το μεγάλο στήθος

Ελένη με το μεγάλο στήθος

Η Ελένη λοιπόν, ήταν μια κοπέλα που γνώρισα από το παραπάνω chat room. Μιλήσαμε μερικές φορές, μου είπε ότι είχε δεσμό όπως κι εγώ επίσης. Μετά χάθηκε από το room για κανα δυο μήνες. Πάντως είχαμε ανταλλάξει κινητά και μου είχε πει να μην της ξαναστείλω μήνυμα. ΤΟ σεβάστηκα. Μετά από το δίμηνο ένα βράδυ που οδηγούσα έρχεται μήνυμα από την Ελένη. Απλό μήνυμα, "τι κανείς κλπ". Αρχίσαμε πάλι λοιπόν την κουβέντα τόσο από σταθερό τηλέφωνο τα βράδια όσο και από το icq τα πρωινά από τις δουλειές μας. Μου έλεγε ότι με τον δικό της δεν τα πάει καλά και θέλει να χωρίσει και τέτοια. εγώ δεν της είχα πει ότι είχα σχέση, δεν ξέρω γιατί, παρόλο που κι εγώ πια δεν τρελαινόμουν με αυτή που ήμουν. Γεγονός είναι ότι μετά από 4 μήνες την χώρισα.

Κανονίζουμε λοιπόν να βρεθούμε από κοντά πρώτη φορά. Δεν είχαμε ανταλλάξει Φώτο. Ραντεβού στα τυφλά 100%. Έμενε στο Π. Φάληρο. Ήμασταν συνομήλικοι σχεδόν, εγώ μεγαλύτερος 2 χρόνια. έρχεται και βλέπω μια γυναίκα κοκκινομάλλα (βαμμένα, αλλά της πήγαιναν πολύ), γύρω στο 1.67, αρκετά όμορφη, με στενό τζιν παντελόνι, πουλόβερ και δερμάτινο τζάκετ (ήταν χειμώνας). Μπαίνει στο αυτοκίνητο και πάμε για φαγητό. Υπήρχε μικροεκνευρισμος και από τους δυο. Πήγαμε σε ένα μεξικάνικο στην Γλυφάδα. Μόλις έβγαλε το τζάκετ διαπίστωσα ότι, παρόλο που φορούσε πουλόβερ, είχε ένα τρομερό στήθος. Μεγάλο και πεταχτό. Φίλοι μου, μιλάμε για πολύ μεγάλο βυζί. Το έπαιξα όσο μπορούσα διακριτικός. Εκείνο το βράδυ δεν κάναμε τίποτα. Την πήγα σπίτι και έφυγα. το Ραντεβού κράτησε περίπου 3 ώρες, καθόμασταν και πίναμε μαργαρίτες στο εστιατόριο και είχαμε ατελείωτες συζητήσεις για οτιδήποτε. διαπίστωσα όμως ότι υπήρχε μια αμοιβαία σεξουαλική έλξη που με έκανε να πιστεύω ότι το "κακό" δεν θα αργούσε να γίνει.

Σημειώνω ότι μετά από καμιά βδομάδα ξαναβγήκαμε άλλη μια φορά χωρίς πάλι να γίνει τίποτα.

μετά από μερικές μέρες ερχόταν οι Αποκριές. εγώ θα πήγαινα 3ημερο στο Πήλιο με την δικιά μου. Το προηγούμενο βράδυ πριν φύγω μίλαγα με την Ελένη στο τηλ. και λέγαμε διάφορα. Σε... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ελένη με το μεγάλο στήθος"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


5min
240 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Οικογενειακή συνεργασία

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



Mød forfatter?