Ερωτας στο γραφείο

Ερωτας στο γραφείο

Είμαι 29 χρονών και εργάζομαι σε μια εταιρεία πληροφορικής εδώ και ένα χρόνο και παράλληλα βοηθάω όποτε μου δίνεται ευκαιρία τους συναδέλφους στην παλιά μου δουλειά σαν part time (δε βρήκαν αντικαταστάτη μου ακόμα και βολεύει και αυτούς η κατάσταση).

Ένα απόγευμα με κάλεσαν να πάω για να κάνω κάποιες διορθώσεις σε κάποια εφαρμογή που τους είχα φτιάξει και προς μεγάλη μου χαρά είδα πως με περίμενε εκεί η Σοφία που έτυχε να έχει εκείνη βάρδια. Η Σοφία είναι 28 χρονών, παντρεμένη, κοκκινομάλλα, συμπαθητική (όμορφη θα έλεγα) και με μεγάλο στήθος. Κάναμε πολύ καλή παρέα και είχα πάει κάμποσες φορές στο σπίτι της για καφεδάκι (με τον άντρα της παρόντα, βέβαια).

Η Σοφία με καλοδέχτηκε, με φίλησε στο μάγουλο και προσφέρθηκε να με κεράσει καφέ. Εκείνη τη μέρα φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο και ένα κίτρινο παντελόνι πολύ κολλητό όμως, που αναδείκνυε τον κώλο της. Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και έκατσα να κάνω τις διορθώσεις που έπρεπε. Η Σοφία έκατσε δίπλα μου για να της εξηγώ τις αλλαγές που έγιναν ώστε να τις δείξει και στους υπόλοιπους. Φορούσε ένα καταπληκτικό άρωμα που μου έσπασε τη μύτη και άρχισα να τρελλαίνομαι όταν με την άκρη του ματιού είδα μέσα απτο πουκάμισο της δύο φουσκωμένα, στητά στήθη. Η Σοφία μάλλον το κατάλαβε και κούμπωσε άλλο ένα κουμπί στο πουκάμισο της και συνέχισε να με ρωτάει κανονικά πράγματα για την εφαρμογή.

Κάποια στιγμή σηκώθηκε και μου είπε "πάμε λίγο να δούμε και στο δίπλα γραφείο το PC της Ειρήνης που έχει κάποιο πρόβλημα?". Δεν έφερα αντίρρηση και ξεκινήσαμε, μπροστά η Σοφία και πίσω εγώ. Ξαφνικά τα κλειδιά της έπεσαν απτα χέρια και έσκυψε να τα μαζέψει. Εγώ χάζευα δεξιά-αριστερά και δεν πρόσεχα, με αποτέλεσμα να πέσω πάνω στην τουρλωμένη κωλάρα της. Η Σοφία ξαφνιάστηκε (κι εγώ άλλωστε), αλλά αρκέστηκε να χαμογελάσει και να πεί "πρόσεχε καλέ"... Ήταν όμως η σπίθα που άναψε το φυτίλι. Η επαφή μου με τον κώλο της Σοφίας μουχε ανάψει φωτιές και προσπαθούσα να κρύψω τις κάβλες μου απτην κοπέλα.

Μπήκαμε μέσα στο γραφείο και εγώ σε κατάστ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ερωτας στο γραφείο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


5min
216 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ζευγάρι σε αναζήτηση ηδονής (μέρος 2ο)

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



Mød forfatter?